Матимете вигляд на 10 років старше! Всього лише одна помилка призводить до появи глибоких зморшок

Якщо змінити всього лише одну річ, шкіра обличчя довше залишатиметься молодою, передають Патріоти України.

Звісно, з віком зморшки на обличчі з'являються у всіх. Однак буває, що глибокі недоліки шкіри можна побачити в зовсім молодому віці, коли вони ще не повинні бути. Чому так відбувається? Косметологи стверджують, що глибокі зморшки формуються через важливу помилку: неправильно підібрану подушку і позу для сну.

Як пояснюють експерти, якщо ви звикли спати на боці, таке положення тіла призводить до застою лімфатичної рідини, що стає причиною появи глибоких зморшок у зоні носогубки, на лобі, верхніх повіках, а також може спричинити появу заломів у зоні декольте. Хоча найбільшої шкоди для нашого здоров'я все ж завдає сон на животі.

Якщо ви хочете якнайнадовше зберегти молодість шкіри обличчя і відтягнути час, коли на ньому з'являться глибокі зморшки, краще привчити себе спати на спині. Водночас важливо правильно підібрати подушку. Вона має бути лише 8-10 см заввишки. А якщо у вас м'який матрас, тоді можна брати трохи вищу.

Важливо також, щоб край подушки повторював вигин шиї. Найкраще, якщо це буде так званий анатомічний варіант, який "запам'ятовує" всі вигини вашого тіла і не втрачає форму протягом сну.

Це справді працює! Учені назвали дієту, що знижує стрес

субота, 31 серпень 2024, 19:05

Нещодавні дослідження показують, що дотримання середземноморської дієти може допомогти знизити рівень стресу, передають Патріоти України. На відміну від західного раціону, який часто асоціюється з підвищеним стресом, середземноморська дієта, багата на ...

Помилка може дорого коштувати! Як не звести нанівець ефект від вживання ліків

субота, 31 серпень 2024, 18:06

У Міністерстві охорони здоров’я розповіли, яких помилок припускаються пацієнти при вживанні різних препаратів. У відомстві зазначили, ці похибки можуть зіпсувати ефект від лікування, передають Патріоти України. У МОЗ закликають уважно читати інструкцію...