Мед з корицею - суміш, яка лікує 15 хвороб. Ефект не можуть пояснити навіть лікарі

Поєднання меду з корицею, століттями використовувалося як в традиційній китайській, так і в аюрведичній медицині, завдяки тому, що обидва цих інгредієнти мають унікальні цілющі властивості, які доповнюють одна одну, передають Патріоти України.

Мед у поєднанні з іншою речовиною, підсилює її лікувальні властивості і допомагає їм ефективніше проникати в клітини організму. Тому мед і кориця є однією з найвідоміших комбінацією.

Ось як суміш меду і кориці впливає на організм людини:

1) Зміцнює імунітет

Мед містить велику кількість вітамінів та заліза, тому вживання покращує опірні функції організму.

2) Знижує рівень холестерину

2 ст. л. меду і 3 ст. л. кориці, розбавлені в 500 мл води, здатні знизити рівень холестерину в крові на 10% менше ніж за 2 години.

3) Допомагає вилікуватися від застуди

Інгредієнти: на 1 склянку окропу використовувати 1/3 ч. л ароматної спеції; заварити напій, остудити до теплого стану; додати 1 ст. л. меду і на кінчику ножа чорний мелений перець. Напій ретельно перемішати і приймати по 1 ст. л. 6 раз в день.

4) Допомагає позбутися від грипу або запобігти йому

Попередній напій також допомагає боротися з грипом.

5) Полегшує зубний біль

Мало хто знає, але ця суміш здатна полегшити зубний біль. Приготуйте пасту з 5 ст. л. меду та 1 ст. л. кориці й прикладіть її до проблемної ділянки.

6) Налагоджує роботу шлунка

Змішайте корицю з 2 ст. л. меду і приймайте суміш перед кожним прийманням їжі – це допоможе шлунку засвоїти важку їжу і позбавить вас від підвищеної кислотності.

7) Полегшує симптоми артриту

Необхідно розчинити в 1 склянці теплої води 2 ст. л. продукту бджільництва і 1 ч. л. меленої спеції, ретельно розмішати до отримання однорідної рідини. Вживати суміш 4 рази на день по 1 ст. л. протягом 3 тижнів, потім зробити перерву на 1 тиждень, і знову повторити курс.

8) Усуває біль в животі

Така суміш покращує роботу травної системи та навіть здатна вилікувати шлункову виразку.

9) Позбавляє від болю в горлі

Якщо ви страждаєте від болю в горлі, змішайте 1 ст. ложку меду і трохи кориці, приймайте цю суміш кожні 3 години. Не припиняйте лікування, поки симптоми повністю не зникнуть.

10) Бореться з хворобами серця

Приготуйте пасту: змішайте мед та корицю в пропорції 2 до 1. Вживати по 1 ч. л. тричі на день — це значно знизить рівень холестерину в крові.

11) Допомагає позбутися здуття живота

Ця суміш чудово виводить з кишківника надлишок газів, які спричиняють дискомфорт.

12) Сприяє схудненню

Додайте до теплої води трішки кориці та меду й вживайте засіб вранці натщесерце. Така суміш покращить метаболізм.

13) Усуває втому

Якщо вам не вистачає енергії, то спробуйте цей засіб. Він ще й покращить вашу пам’ять. Потрібно розбавити 1/2 ст. л. меду і трохи кориці в склянці води. Приймати двічі на день.

14) Бореться з сечостатевими інфекціями

Склянку теплої води додати по 1 ч. л. меду та кориці. Приймати засіб до тих пір, поки не зникне дискомфорт в сечовому міхурі.

15) Позбавляє від прищів

Потрібно в однаковій кількості змішати мед та корицю й нанести на запалені ділянки шкіри. Залишити на ніч та змити вранці теплою водою.

Протипоказання:

  • вагітність та грудне вигодовування
  • гіпертонія
  • алергія на компоненти
  • при бронхіальній астмі

От у чому секрет! Що потрібно додавати до тіста, щоб випічка не черствіла

вівторок, 19 березень 2024, 10:14

Розповідаємо, що робити, щоб булочки, хліб, будь-яка випічка довго не черствіли, передають Патріоти України. Всі ми знаємо, якою смачною та м'якою є свіжоспечена випічка. Проте потім вона починає швидко черствіти. Але цей процес можна попередити, якщо ...

Не робіть так! Названо помилки, через які розсіл у квашеній капусті стає густим

вівторок, 19 березень 2024, 9:55

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки. Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована, передають Патріоти України. Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче...