Мед з корицею - суміш, яка лікує 15 хвороб. Ефект не можуть пояснити навіть лікарі

Поєднання меду з корицею століттями використовувалося як к традиційній китайській, так і в аюрведичній медицині, завдяки тому, що обидва цих інгредієнти мають унікальні цілющі властивості, які доповнюють одна одну, передають Патріоти України.

Мед у поєднанні з іншою речовиною, підсилює її лікувальні властивості і допомагає їм ефективніше проникати в клітини організму. Тому мед і кориця є однією з найвідоміших комбінацією. Ось як суміш меду і кориці впливає на організм людини:

1) Зміцнює імунітет

Мед містить велику кількість вітамінів та заліза, тому вживання покращує опірні функції організму.

2) Знижує рівень холестерину

2 ст. л. меду і 3 ст. л. кориці, розбавлені в 500 мл води, здатні знизити рівень холестерину в крові на 10% менше ніж за 2 години.

3) Допомагає вилікуватися від застуди

Інгредієнти: на 1 склянку окропу використовувати 1/3 ч. л ароматної спеції; заварити напій, остудити до теплого стану; додати 1 ст. л. меду і на кінчику ножа чорний мелений перець. Напій ретельно перемішати і приймати по 1 ст. л. 6 раз в день.

4) Допомагає позбутися від грипу або запобігти йому

Попередній напій також допомагає боротися з грипом.

5) Полегшує зубний біль

Мало хто знає, але ця суміш здатна полегшити зубний біль. Приготуйте пасту з 5 ст. л. меду та 1 ст. л. кориці й прикладіть її до проблемної ділянки.

6) Налагоджує роботу шлунка

Змішайте корицю з 2 ст. л. меду і приймайте суміш перед кожним прийманням їжі – це допоможе шлунку засвоїти важку їжу і позбавить вас від підвищеної кислотності.

7) Полегшує симптоми артриту

Необхідно розчинити в 1 склянці теплої води 2 ст. л. продукту бджільництва і 1 ч. л. меленої спеції, ретельно розмішати до отримання однорідної рідини. Вживати суміш 4 рази на день по 1 ст. л. протягом 3 тижнів, потім зробити перерву на 1 тиждень, і знову повторити курс.

8) Усуває біль в животі

Така суміш покращує роботу травної системи та навіть здатна вилікувати шлункову виразку.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...