Медики назвали найшвидший спосіб схуднення, щоб не нашкодити своєму здоров'ю

Схуднення за короткий період може призвести до зневоднення і елеткролітного дисбалансу. Такі дієти, при яких спостерігається серйозний дефіцит калорій, пов'язані з ризиками для здоров'я, пише пише USA Today.

Коли вага втрачається на таких дієтах, це зазвичай відбувається за рахунок м'язів і води, а не жиру. Однак існують здорові та рекомендовані способи схуднення за розумний час.

Відповідь полягає в тому, що вам потрібно дотримуватися дефіциту калорій – це відбувається, коли ви споживаєте менше калорій, ніж потрібно організму. Дефіцит калорій може виглядати по-різному залежно від ваги, зросту та рівня активності людини.

Фітнес-тренер Маркос Есківель розповів, що є кілька прийомів, які допомогли його клієнтам схуднути правильно.

"Якщо ви ведете активний спосіб життя, то вживання правильної кількості білка життєво важливе для успіху у втраті ваги.

"Люди прирівнюють споживання білка до набору маси, але організм спалює більше калорій, просто розщеплюючи білок", - пояснив він.

Чи можна схуднути всього за кілька днів

За допомогою експрес-дієти це можливо, але навряд чи це триватиме довго. Ви також можете зіткнутися з неприємними побічними ефектами або навіть небезпечними станами, такими як зневоднення та електролітний дисбаланс.

Деякі люди швидко втрачали вагу за допомогою нових ліків для схуднення.

Лікар-терапевт Джулі Чен зазначила, що для безпечного схуднення дуже важливо правильно вибирати їжу. Вона рекомендує включати в свій раціон різноманітні цільнозернові продукти, овочі, фрукти та боби, щоб отримати необхідні поживні речовини та клітковину.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.