Деякі продукти при повторному підігріванні не лишень втрачають свої цінні елементи, а й стають токсичними. Медики, з'ясували, яку саме їжу не варто гріти ані в мікрохвильовці, ані в будь-який інший спосіб. Про це повідомляє timesofindia, передають Патріоти України.
Медики вважають, що картопля втрачає свою харчову цінність при повторному нагріванні. До того ж картопля, як високовуглеводистий продукт, дуже швидке псується на спеці, тому страву краще з'їдати одразу. Інакше картопля може стати токсичною і викликати харчове отруєння.
Вчені з'ясували, що сирий рис містить спори, які перетворюються на бактерії, які можуть вижити навіть після готування. Повторне підігрівання може сприяти тому, що бактерії будуть розмножуватися і страва стане шкідливою для здоров'я.
Не варто підігрівати готові яйця або приготовлений раніше омлет. Інакше корисні мікроелементи, що містяться в них зменшаться, зате в страві з’являться дуже шкідливі для здоров’я токсини і канцерогенні речовини.
Гриби багаті білками, тому їх варто вживати в той же день, коли вони були приготовані. Структура білків змінюється при повторному нагріванні, що може завдати шкоди організму. Коли ви їсте підігріті гриби, ви ризикуєте отримати проблеми з травленням і навіть з серцем.
Як і гриби, курка дуже багата білками, на які розігрівання негативно впливає. Це може викликати проблеми з травленням. Найкращий спосіб вживання курки в зберіганні - це покласти її в холодний салат або холодний бутерброд.
В умовах зростання цін на пальне багато водіїв шукають способи економити бензин і зменшити витрати на авто. Експерти з автомобільної галузі радять дотримуватися кількох простих правил, передають Патріоти України. Агресивне прискорення і різке гальмуван...
Багато українців відчувають, що гроші швидко "витікають" з дому. Астрологи та фахівці з фінансової психології кажуть, що причина часто криється в простих, але поширених помилках, які відлякують багатство, передають Патріоти України. Коли в домі панує б...