Деякі продукти при повторному підігріванні не лишень втрачають свої цінні елементи, а й стають токсичними. Медики, з'ясували, яку саме їжу не варто гріти ані в мікрохвильовці, ані в будь-який інший спосіб. Про це повідомляє timesofindia, передають Патріоти України.
Медики вважають, що картопля втрачає свою харчову цінність при повторному нагріванні. До того ж картопля, як високовуглеводистий продукт, дуже швидке псується на спеці, тому страву краще з'їдати одразу. Інакше картопля може стати токсичною і викликати харчове отруєння.
Вчені з'ясували, що сирий рис містить спори, які перетворюються на бактерії, які можуть вижити навіть після готування. Повторне підігрівання може сприяти тому, що бактерії будуть розмножуватися і страва стане шкідливою для здоров'я.
Не варто підігрівати готові яйця або приготовлений раніше омлет. Інакше корисні мікроелементи, що містяться в них зменшаться, зате в страві з’являться дуже шкідливі для здоров’я токсини і канцерогенні речовини.
Гриби багаті білками, тому їх варто вживати в той же день, коли вони були приготовані. Структура білків змінюється при повторному нагріванні, що може завдати шкоди організму. Коли ви їсте підігріті гриби, ви ризикуєте отримати проблеми з травленням і навіть з серцем.
Як і гриби, курка дуже багата білками, на які розігрівання негативно впливає. Це може викликати проблеми з травленням. Найкращий спосіб вживання курки в зберіганні - це покласти її в холодний салат або холодний бутерброд.
Багато людей бачать у снах близьких, які вже пішли з життя. Чи означає це, що покійні намагаються передати нам послання? Деякі вірять, що це справді приховані знаки з потойбіччя. Однак психологи дають чітке пояснення, що ці сни - відображення наших вну...
Зрада - тема, про яку важко говорити вголос. Вона часто руйнує навіть найміцніші стосунки та залишає по собі біль, зневіру й сором. Чи можна запобігти цьому? Вчені стверджують: можна принаймні виявити критичний момент, коли ризик зради зростає найбільш...