Кава - це улюблений усіма напій. Єдина проблема - він може вивітрюватись у процесі зберігання, як наслідок - втрачає свої смакові та ароматні властивості. На щастя, це легко виправити, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz зібрала інформацію та розповість, як врятувати каву, яка вивітрилася і стала несмачною.
Як правильно зберігати каву, щоб вона не вивітрювалася?
Перш за все, варто з’ясувати, як потрібно правильно зберігати каву, щоб уникнути неприємних наслідків. Найпростіший спосіб полягає у тому, щоб залишити продукт в оригінальній упаковці та закрити її за допомогою затискача.
Другий спосіб – це пересипати мелені зерна кави у металеву чи скляну тару, яка щільно закривається. В обох випадках каву слід зберігати у темному місці, де немає ароматичних продуктів та вологи.
Як врятувати каву, яка вивітрилася?
Врятувати продукт у такому випадку простіше-простого. Для цього потрібно пересипати мелену каву у металеву чи скляну тару, а наостанок покласти всередину декілька кубиків темного шоколаду. Контейнер варто обов’язково щільно закрити.
Зробивши такі дії, вже через один-два дні ви помітите, як кава набула яскравого вираженого аромату та смаку.
Вживання алкоголю для багатьох людей є цілком звичною річчю. Однак, хоча помірне споживання зазвичай не є шкідливим, лікар Річард Рестак у своїх роботах визначив, що воно може бути шкідливим для мозку після досягнення певного віку, передають Патріоти У...
Так, усі звикли мити овочі, фрукти, крупу та інші продукти перед приготуванням і вживанням. Однак професійні французькі кухарі також радять мити хліб, і ось навіщо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Виявляється, що хліб також можна мити, ...