
Смачні тефтелі зовсім необов’язково робити з м’яса, можна приготувати їх з легкої суміші рису з гречкою. Завдяки соусу і поєднанню спецій на смак вони будуть майже як м’ясні., передають Патріоти України
Для початку нам потрібно зварити дві склянки гречки і склянку рису. Обидві крупи варяться до повної готовності. Тепер розігріваємо олію на сковороді і висипаємо цибулю, обсмажуємо її до золотистого кольору.

Слідом на сковороду додаємо моркву і смажимо вже все разом, а потім половину овочів знімаємо поки в окрему миску. До іншої половини наливаємо трохи води і кладемо томатну пасту. Доводимо до кипіння і варимо ще 7 хвилин, сіль і перець додаємо за смаком.

Гречану кашу занурювальним блендером доводимо до стану однорідної маси. Додаємо до неї трохи крохмалю і обсмажені овочі, все перемішуємо. Слідом в ту ж каструлю кладемо рис. Тепер в форму для запікання наливаємо наш томатний соус. З суміші овочів і крупи формуємо тефтелі і укладаємо їх зверху, залишками соусу поливаємо і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Найсмачніше буде подати отримані тефтелі з салатом зі свіжих овочів, або просто з білим хлібом. Смачного!
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...
Під час сну волосся піддається механічному тертю, заломам і пересиханню, що зранку проявляється ламкістю та сплутаністю. Більшість проблем виникає не через косметику, а через щоденні звички, які здаються незначними, передають Патріоти України. Подушка,...