
Досвідчені кулінари та мангальщики не перестаючи відзначають, що оцет зовсім не підходить для маринування м'яса, але люди продовжують робити одну й ту саму помилку, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам послухати поради експертів, і спробувати один із двох найкращих рецептів маринаду для м'яса. Вони підійдуть як для свинячого м'яса, так і для яловичого.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Інгредієнти:
Смартфон давно перетворився на особистий сейф із листуванням, фото, паролями та банківськими додатками, тож для зловмисників він - цінніша здобич, ніж ноутбук. Одна необережна дія, підозрілий застосунок чи клік по фішинговому посиланню можуть відкрити ...
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...