Досвідчені кулінари та мангальщики не перестаючи відзначають, що оцет зовсім не підходить для маринування м'яса, але люди продовжують робити одну й ту саму помилку, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам послухати поради експертів, і спробувати один із двох найкращих рецептів маринаду для м'яса. Вони підійдуть як для свинячого м'яса, так і для яловичого.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Інгредієнти:
Котлети - найпоширеніша страва в нашій кухні. Що може бути краще, ніж відкусити шматочок соковитого биточка? Але іноді котлети виходять сухі. Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповідає, що додати у фарш, щоб усі попросили їхній рецепт, передають...
Механік-блогер Крейг розповів, як придбати вживаний автомобіль та не стати жертвою шахраїв. Як пише Express, він порадив в першу чергу завжди перевіряти мастило й охолоджуючу рідину на авто, передають Патріоти України. "Чи низький рівень охолоджуючої р...