Досвідчені кулінари та мангальщики не перестаючи відзначають, що оцет зовсім не підходить для маринування м'яса, але люди продовжують робити одну й ту саму помилку, передають Патріоти України.
Пропонуємо вам послухати поради експертів, і спробувати один із двох найкращих рецептів маринаду для м'яса. Вони підійдуть як для свинячого м'яса, так і для яловичого.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Інгредієнти:
Вживання алкоголю для багатьох людей є цілком звичною річчю. Однак, хоча помірне споживання зазвичай не є шкідливим, лікар Річард Рестак у своїх роботах визначив, що воно може бути шкідливим для мозку після досягнення певного віку, передають Патріоти У...
Так, усі звикли мити овочі, фрукти, крупу та інші продукти перед приготуванням і вживанням. Однак професійні французькі кухарі також радять мити хліб, і ось навіщо, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Виявляється, що хліб також можна мити, ...