М’ясо вийде ніжним, якщо обваляти його в цій суміші

Під час обсмажування соковитий шматок м’яса може миттєво перетворитися на тверду та суху страву. У кожного кулінара є своя хитрість для запобігання цьому неприємному результату, передають Патріоти України.

Подробиці

Одні гурмани стежать за часом приготування страви, вважаючи найважливішим саме цей момент. Інші попередньо обробляють м’ясо чимось кислим. Наприклад, оцтом чи соком лимона.

Проте професійні кулінари діють інакше. Вони знають про існування суміші, яка забезпечує м’ясу м’якість, а ще зберігає яскравий смак продукту.

Як приготувати суміш

Потрібно взяти глибоку миску та розбити в неї пару курячих яєць. Далі слід дістати вилку або віночок, щоб перетворити білки та жовтки на однорідну масу.

У яєчну рідину, що вийшла, слід додати ложку кукурудзяного крохмалю. Після другого перемішування вийде маса, в яку потрібно занурити м’ясні шматочки. Далі продукт можна викладати на розжарену сковороду. Смажити м’ясо має на середньому вогні.

За рахунок яєчно-крохмальної оболонки м’ясні соки будуть швидко «закупорені» всередині. Страва вийде дуже ніжною.

Під час перебування в сковороді м’ясо точно не пригорить і не перетвориться на сухий та безсмачний продукт.

Джерело: ПростоВей

ТОП-3 помилки, через які ваш пес не спить вночі

четвер, 31 липень 2025, 7:15

Якщо ваш пес не дає вам спокою вночі, експерт із поведінки собак має кілька простих, але дієвих порад. Рене Пейшнс, засновниця Paws Academy, на своїй сторінці в TikTok розповіла про три найпоширеніші помилки власників, які заважають тваринам добре спат...

Народні прикмети на 31 липня. Чому українці здавна цього дня уникали всіляких веселощів

четвер, 31 липень 2025, 7:05

Православна церква України 31 липня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Євдокима Каппадокіянина, а також відзначає винесення древа чесного Хреста Господнього і заговини на Успенський піст. За старим стилем сьогодні згадують священномученика Оме...