Смачне м’ясо відмінно підходить як закуска: святкова нарізка та добавка в салати, компонент для бутербродів, передають Патріоти України.
Грудинку надрізаємо у вигляді гармошки.
Змішуємо сіль, перець, італійські трави і посипаємо цією сумішшю м’ясо, добре втираємо кожен надріз і зовні.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Форму змащуємо олією і викладаємо м’ясо.
У надрізи вставляємо цибулю та скибочки копченої грудинки із салом.
Змішуємо подрібнений часник з паприкою та спеціями, олією.
Змащуємо цим соусом м’ясо.
З боків у формі викладаємо капусту, поливаємо олією і відправляємо в духовку.
Запікаємо при 200 градусах близько 50 хвилин.
Цибулю ріжемо півкільцями, ще нарізаємо грудинку.
Картоплю ріжемо часточками, змащуємо олією, обсипаємо базиліком та іншими ароматними травами, спеціями, перемішуємо.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо «бутерброди»: на скибочку картоплі кладемо цибулю, грудинку, накриваємо другим картопляним шматочком і закріплюємо зубочисткою.
Запікаємо при 180 градусах близько 40-50 хвилин.
Таку святкову, просто розкішну вечерю можна зробити до новорічного столу. М’ясо виходить ніжним і соковитим, картопля просочена, ароматна.
Ось перелік продуктів, які сприяють швидкому набору ваги, якщо їх вживати часто або у великих кількостях. Причина — висока калорійність, вміст цукру, жиру або здатність викликати переїдання, передають Патріоти України. Не обов'язково повністю відмовлят...
Сучасні смартфони дозволяють кількома дотиками назавжди позбутися набридливих або підозрілих дзвінків. Зробити це можна на будь-якому Android-пристрої та iPhone без сторонньої допомоги. Про це пише OBOZ.ua, передають Патріоти України. На Android зайдіт...