Смачне м’ясо відмінно підходить як закуска: святкова нарізка та добавка в салати, компонент для бутербродів, передають Патріоти України.
Грудинку надрізаємо у вигляді гармошки.
Змішуємо сіль, перець, італійські трави і посипаємо цією сумішшю м’ясо, добре втираємо кожен надріз і зовні.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Форму змащуємо олією і викладаємо м’ясо.
У надрізи вставляємо цибулю та скибочки копченої грудинки із салом.
Змішуємо подрібнений часник з паприкою та спеціями, олією.
Змащуємо цим соусом м’ясо.
З боків у формі викладаємо капусту, поливаємо олією і відправляємо в духовку.
Запікаємо при 200 градусах близько 50 хвилин.
Цибулю ріжемо півкільцями, ще нарізаємо грудинку.
Картоплю ріжемо часточками, змащуємо олією, обсипаємо базиліком та іншими ароматними травами, спеціями, перемішуємо.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо «бутерброди»: на скибочку картоплі кладемо цибулю, грудинку, накриваємо другим картопляним шматочком і закріплюємо зубочисткою.
Запікаємо при 180 градусах близько 40-50 хвилин.
Таку святкову, просто розкішну вечерю можна зробити до новорічного столу. М’ясо виходить ніжним і соковитим, картопля просочена, ароматна.
Наразі в Луганську працює комплексна комісія ЗС РФ з перевірки мобілізаційних заходів і стану бойової готовності російських окупаційних військ. Крім того, здійснюється перевірка укомплектованості особовим складом частин "2 АК ЛНР". За інформацією Геншт...
Варто зазначити, що примусово мобілізованих громадян женуть на передову, як худобу на убій. При тому, що ці люди зазвичай не мають жодної військової підготовки чи бойового досвіду. Утім, у кремлі стурбовані проваленням плану залучення "гарматного м'яса...