Смачне м’ясо відмінно підходить як закуска: святкова нарізка та добавка в салати, компонент для бутербродів, передають Патріоти України.
Грудинку надрізаємо у вигляді гармошки.
Змішуємо сіль, перець, італійські трави і посипаємо цією сумішшю м’ясо, добре втираємо кожен надріз і зовні.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Форму змащуємо олією і викладаємо м’ясо.
У надрізи вставляємо цибулю та скибочки копченої грудинки із салом.
Змішуємо подрібнений часник з паприкою та спеціями, олією.
Змащуємо цим соусом м’ясо.
З боків у формі викладаємо капусту, поливаємо олією і відправляємо в духовку.
Запікаємо при 200 градусах близько 50 хвилин.
Цибулю ріжемо півкільцями, ще нарізаємо грудинку.
Картоплю ріжемо часточками, змащуємо олією, обсипаємо базиліком та іншими ароматними травами, спеціями, перемішуємо.
Форму застеляємо пергаментом і викладаємо «бутерброди»: на скибочку картоплі кладемо цибулю, грудинку, накриваємо другим картопляним шматочком і закріплюємо зубочисткою.
Запікаємо при 180 градусах близько 40-50 хвилин.
Таку святкову, просто розкішну вечерю можна зробити до новорічного столу. М’ясо виходить ніжним і соковитим, картопля просочена, ароматна.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...