Лимони можуть бути шкідливими для здоров'я: Лікар розвінчав популярний міф

"Тренд - їсти багато лимонів для того, щоб покращити імунітет і підлужнити сечу, а також зменшити рівень сечової кислоти..." - пише у своєму блозі лікар Тарас Жиравецький, передають Патріоти України, і продовжує:

"Все було би Ок, якби в нирках на фоні великих доз вітаміну С не утворювались камінці оксалати! Коли вони починають мандрувати вашими сечоводами вам буде не до лимонів і не до покращення імунітету! Біль буде такий, що ви захочете тільки одного, щоб це більше ніколи не траплялось.

Дроблення камінців вартує від 6000 до 25000 гривень за одну процедуру. Тому перед тим, як займатись самолікуванням, порадьтесь з лікарем урологом! Мав в практиці кілька таких пацієнтів, тому вирішив розвінчати міф про чудо-лимони!".

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...