
Часто можна почути, що мед - продукт, який не псується і залишається придатним до споживання роками. Це дійсно правда, але є нюанси, на які слід звернути увагу, особливо якщо ви плануєте їсти мед після вказаного на упаковці терміну придатності, передають Патріоти України.
Мед — це справжнє джерело вітамінів і мінералів, таких як кальцій, залізо, магній, фосфор, калій і марганець, а також вітаміни А, В2 і РР. Завдяки цим властивостям він користується популярністю у всьому світі.
Однак для того, щоб мед зберігся довго і не зіпсувався, важливо дотримуватися умов зберігання. Мед повинен бути щільно закритий у банці, щоб у нього не потрапляла волога — саме це призводить до ферментації і псування продукту.
Якщо умови дотримані, мед можна вживати навіть після закінчення терміну придатності. Проте з часом він втрачає свої поживні властивості, особливо під час кристалізації.
Рекомендації щодо зберігання меду:
Дотримання цих простих правил допоможе довше насолоджуватися смачним і корисним медом.
Вчені з’ясували, що найпростіший спосіб заснути швидше - це просто надягнути шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Як повідомляє Tom’s Guide, теплі ноги допомагають розширити кровоносні судини, завдяки чому кров приливає до кінцівок і загал...
Курс долара в Україні залишається стабільним, що ускладнює можливості заробітку на доларових заощадженнях. Але водночас склалася ситуація, за якої прибутковість гривневих депозитів залишатиметься на найвищому рівні з 2023 року - залежно від терміну вкл...