Мікрохвильова піч більше не знадобиться! Найпростіший спосіб, як швидко розморозити м’ясо

Сучасні жінки настільки унікальні, що встигають переробити безліч справ за день, начебто на добу не 24 години, а щонайменше вдвічі більше, передають Патріоти України.

А якщо ще враховувати і графіки відключення електроенергії, то вони й зовсім чарівниці. Але відповідь насправді проста — вони просто знають багато хитрощів і лайфхаків, які скорочують час. Наприклад, м’ясо можна розморозити лише за 20 хвилин, а не чекати цілий день.

Щобільше, щоб підготувати м’ясо до приготування, навіть не потрібно використовувати мікрохвильову піч. Мало того, свинина, яловичина чи курка стануть жорсткими та несмачними, якщо використати такий метод. Тому беріть на замітку нешкідливий спосіб розморожування, який є не менш ефективним, пише портал "Смачно+".

Як розморозити м’ясо без мікрохвильової печі за 20 хвилин

  • Найпростіше опустити шматок м’яса в міцний соляний розчин і почекати 20 хвилин. Спеція активізує теплообмінні процеси і м’ясо швидко дійде до потрібної кондиції.
  • Також можна використовувати мультиварку. Мерзле м’ясо відправте на решітку, увімкніть режим "Готування на пару" і дістаньте через 15 хвилин. Таким чином, м’ясо збереже свою м’якість.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...