Мікрохвильовка вміє не тільки розігрівати їжу: ТОП-5 крутих лайфхаків, якими мало хто користується

Мікрохвильовка стала незамінною для багатьох сімей і є майже в кожному будинку, але мало хто використовує її весь потенціал, передають Патріоти України.

Приготувати пінку для капучино легко

Так, маючи мікрохвильовку ви можете обійтися без капучинатора, щоб приготувати улюблений напій. Відмінна молочна пінка виходить, якщо діяти по інструкції.

  • Налити в кухоль молоко (малої жирності).
  • Прикрити її кришкою і добре збовтати.
  • Поставити в мікрохвильовку на 15-25 секунд.
  • Зняти кришку.
  • Гріти молоко ще 20-30 секунд.

Очищення часнику без зайвих зусиль

Щоб часник легше чистився, прогріваємо його в мікрохвильовці 15 секунд. Тоді лушпиння знімається значно швидше і легше.

Як очистити помідори від шкірки

Прогрійте помідори в мікрохвильовці 30 секунд на високій потужності. Потім охолодіть близько 2-3 хвилин і очистіть з легкістю від шкірки.

Замочуєте на ніч сушену сочевицю або квасолю? Забудьте про це

Помістіть одну чашку сушених бобових в миску, придатну для використання в мікрохвильовій печі, і додайте достатню кількість холодної води, щоб тільки покрити їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКава і чай можуть угробити ваше здоров'я: що потрібно знати любителям цих напоївДодайте половину чайної ложки соди (це допомагає пом'якшити шкірку бобових) і поставте в мікрохвильовку на високу потужність на 10 хвилин. І ваша квасоля готова до приготування.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...