Місячне затемнення: Астролог уточнив, в який час 19 листопада краще відкласти усі справи

19 листопада відбудеться Місячне затемнення. Від завтра розпочнеться останній у цьому році сезон затемнень. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова, зазначають Патріоти України.

"У п'ятницю об 11:02 за київським часом матимемо часткове місячне затемнення, - говорить астрологиня. – Увійдемо у коридор затемнень, який закінчиться повним Сонячним затемненням 4 грудня. Це час помилок. Люди будуть необачними і швидкими на розправу. Добре аналізуйте, якщо хочете щось купити чи продати. Не варто виставляти на продаж нерухомість, купувати нову техніку та авто, вирушати у далеке відрядження".

Під час затемнень астролог радить відкласти новосілля, одруження, пошук нової роботи чи житла в оренду, оформлення дозволів і документів.

"Не варто шукати справедливості у суді, бо конкуренти будуть на крок попереду, - каже Максимова. – Відкладіть святкування ювілеїв, оформлення спадку, переоформлення землі та виїзду за кордон. Ті, хто в цей час подасться на заробітки, скоро буде змушений повернутися додому. У такий період найкраще вдаватимуться до медитації, пошуку себе і свого покликання. Легко буде схуднути та кинути палити".

2022 рік теж не буде перевантажений затемненнями. Матимемо по 2 сонячні і місячні.

"Перший сезон затемнень триває з 30 квітня по 16 травня, другий - з 25 жовтня по 8 листопада. У цей час не можна займатися змінами у зовнішності, варто стерегтися аварій. Не слід сідати за кермо, коли втомлені, чи розпочинати ремонт водогону і заміну сантехніки. Не дратуйте тварин, їхня агресивність зросте", - розповідає астрологиня.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...