"Мляву" моркву можна врятувати: Трюк, який "реанімує" забуті в холодильнику овочі

Хрустка морква завжди чудово доповнює раціон. Її можна тушкувати, варити або навіть подавати в сирому вигляді. Але якщо плоди в холодильнику вже почали в’янути і не радують апетитним хрускотом, то потрібно вжити заходів, щоб повернути продукту свіжість. Зробити це можна просто і доволі швидко, передають Патріоти України.

Подробиці

Досить поставити кілька плодів у склянку з холодною водою. Найкраще залишити в такому стані коренеплоди на полиці холодильника. Через кілька годин уже буде помітний ефект.

При цьому такий спосіб підходить, коли потрібно “реанімувати” і деякі інші корисні овочі, наприклад, цвітну капусту. Можна метод застосовувати і для селери. У цьому разі важливо попередньо зрізати зі стебла нижній сантиметр. Як новенький стане і зів’ялий салат. Для більш яскравого ефекту в склянку слід покласти кілька кубиків льоду.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...