Хрустка морква завжди чудово доповнює раціон. Її можна тушкувати, варити або навіть подавати в сирому вигляді. Але якщо плоди в холодильнику вже почали в’янути і не радують апетитним хрускотом, то потрібно вжити заходів, щоб повернути продукту свіжість. Зробити це можна просто і доволі швидко, передають Патріоти України.
Досить поставити кілька плодів у склянку з холодною водою. Найкраще залишити в такому стані коренеплоди на полиці холодильника. Через кілька годин уже буде помітний ефект.
При цьому такий спосіб підходить, коли потрібно “реанімувати” і деякі інші корисні овочі, наприклад, цвітну капусту. Можна метод застосовувати і для селери. У цьому разі важливо попередньо зрізати зі стебла нижній сантиметр. Як новенький стане і зів’ялий салат. Для більш яскравого ефекту в склянку слід покласти кілька кубиків льоду.
Астрологи переконані: деяким знакам Зодіаку просто щастить із грошима. Вони ніби мають природний магніт для фінансового успіху - гроші самі знаходять шлях до їхніх кишень. Комусь допомагає інтуїція, іншим - працьовитість і вміння мислити як бізнесмен, ...
Міжнародна група науковців скористалася даними з Кембридзького центру старіння та неврології (Cambridge Centre for Ageing and Neuroscience, Cam-CAN) і на основі цього змогла пояснити, чому з віком людям здається, що час минає швидше. Вченим допомогло с...