Хрустка морква завжди чудово доповнює раціон. Її можна тушкувати, варити або навіть подавати в сирому вигляді. Але якщо плоди в холодильнику вже почали в’янути і не радують апетитним хрускотом, то потрібно вжити заходів, щоб повернути продукту свіжість. Зробити це можна просто і доволі швидко, передають Патріоти України.
Досить поставити кілька плодів у склянку з холодною водою. Найкраще залишити в такому стані коренеплоди на полиці холодильника. Через кілька годин уже буде помітний ефект.
При цьому такий спосіб підходить, коли потрібно “реанімувати” і деякі інші корисні овочі, наприклад, цвітну капусту. Можна метод застосовувати і для селери. У цьому разі важливо попередньо зрізати зі стебла нижній сантиметр. Як новенький стане і зів’ялий салат. Для більш яскравого ефекту в склянку слід покласти кілька кубиків льоду.
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...
Ви помічали, що вранці ваші вікна покриті крапельками конденсату? Це не лише псує вигляд кімнати, а й може призвести до плісняви та неприємного запаху. Ось кілька ефективних способів, які допоможуть уникнути проблем, передають Патріоти України. Конденс...