Продовжуємо тему смачних рецептів. І в якості гарячої страви хочемо запропонувати
приготувати ось такий м'ясний рулет, передають Патріоти України.
Подати
його можна з будь-яким гарніром. Але будемо чесними — найсмачніше він
поєднується із запеченою картоплею, яка готується разом з рулетом.
Необхідні продукти:
2 кілограми свинячої корейки
Для маринаду:
80 мілілітрів рослинної олії
5 зубчиків часнику
1 чайна ложка орегано
1 чайна ложка сушеної зелені
1 чайна ложка солі
пів чайної ложки перцю
1 чайна ложка паприки
1 чайна ложка лимонного соку
1 чайна ложка гірчиці
1 чайна ложка меду
Для начинки:
5 штук великого червоного солодкого перцю
150 грамів бекону
250 грамів твердого сиру
Для гарніру:
7 штук картоплі
2 цибулини
5 зубчиків часнику
3 столові ложки рослинної олії
1 столова ложка приправ
Починаємо приготування
У
чашу міксера кладемо часник, орегано, сушену зелень, сіль, перець,
паприку, лимонний сік, гірчицю і мед. Все збиваємо до однорідної маси.
Перекладаємо соус в миску і відставляємо в сторону.
М'ясо розрізаємо так, щоб вийшов великий пласт. Кладемо його на дощечку, накриваємо плівкою і відбиваємо молотком.
Змащуємо
м'ясо приготованим маринадом, звертаємо в рулон і перекладаємо на
тарілку. Загортаємо його в пакет і прибираємо в холодильник на 1 годину,
а краще на добу.
Солодкий перець розрізаємо на 2 частини,
видаляємо насіння і кладемо на деко, шкірою вгору. Зверху змащуємо
олією. Відправляємо його в духовку, розігріту до 250 градусів до тих
пір, поки шкірка не почорніє.
Перекладаємо готовий перець в миску, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин. Знімаємо шкірку і перекладаємо на тарілку.
Сир натираємо на тертці.
Розгортаємо пласт маринованого м'яса. З одного краю викладаємо перець, не доходячи до кінця другого краю 2-3 см.
Зверху викладаємо смужки бекону і присипаємо сиром. М'ясо скручуємо в щільний рулет, перев'язуємо ниткою.
Картоплю
очищаємо і нарізаємо великими шматочками, перекладаємо на деко. Туди ж
викладаємо великі шматочки часнику і цибулі. Зверху засипаємо овочі
приправою і додаємо рослинну олію, все добре перемішуємо.
Зверху
на овочі викладаємо рулет і змащуємо маринадом, що залишився. Заготівлю
накриваємо фольгою і відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 1
години при температурі 200 градусів. Через відведений час страву знову
ставимо в духовку і запікаємо ще 20 хвилин для додання рум'яної
скоринки, перед цим знявши фольгу.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...