Продовжуємо тему
новорічних рецептів. І в якості гарячої страви хочемо запропонувати
приготувати ось такий м'ясний рулет, передають Патріоти України.
Подати
його можна з будь-яким гарніром. Але будемо чесними — найсмачніше він
поєднується із запеченою картоплею, яка готується разом з рулетом.
Необхідні продукти:
2 кілограми свинячої корейки
Для маринаду:
80 мілілітрів рослинної олії
5 зубчиків часнику
1 чайна ложка орегано
1 чайна ложка сушеної зелені
1 чайна ложка солі
пів чайної ложки перцю
1 чайна ложка паприки
1 чайна ложка лимонного соку
1 чайна ложка гірчиці
1 чайна ложка меду
Для начинки:
5 штук великого червоного солодкого перцю
150 грамів бекону
250 грамів твердого сиру
Для гарніру:
7 штук картоплі
2 цибулини
5 зубчиків часнику
3 столові ложки рослинної олії
1 столова ложка приправ
Починаємо приготування
У
чашу міксера кладемо часник, орегано, сушену зелень, сіль, перець,
паприку, лимонний сік, гірчицю і мед. Все збиваємо до однорідної маси.
Перекладаємо соус в миску і відставляємо в сторону.
М'ясо розрізаємо так, щоб вийшов великий пласт. Кладемо його на дощечку, накриваємо плівкою і відбиваємо молотком.
Змащуємо
м'ясо приготованим маринадом, звертаємо в рулон і перекладаємо на
тарілку. Загортаємо його в пакет і прибираємо в холодильник на 1 годину,
а краще на добу.
Солодкий перець розрізаємо на 2 частини,
видаляємо насіння і кладемо на деко, шкірою вгору. Зверху змащуємо
олією. Відправляємо його в духовку, розігріту до 250 градусів до тих
пір, поки шкірка не почорніє.
Перекладаємо готовий перець в миску, накриваємо кришкою і залишаємо на 10 хвилин. Знімаємо шкірку і перекладаємо на тарілку.
Сир натираємо на тертці.
Розгортаємо пласт маринованого м'яса. З одного краю викладаємо перець, не доходячи до кінця другого краю 2-3 см.
Зверху викладаємо смужки бекону і присипаємо сиром. М'ясо скручуємо в щільний рулет, перев'язуємо ниткою.
Картоплю
очищаємо і нарізаємо великими шматочками, перекладаємо на деко. Туди ж
викладаємо великі шматочки часнику і цибулі. Зверху засипаємо овочі
приправою і додаємо рослинну олію, все добре перемішуємо.
Зверху
на овочі викладаємо рулет і змащуємо маринадом, що залишився. Заготівлю
накриваємо фольгою і відправляємо в духовку. Запікаємо протягом 1
години при температурі 200 градусів. Через відведений час страву знову
ставимо в духовку і запікаємо ще 20 хвилин для додання рум'яної
скоринки, перед цим знявши фольгу.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...