
Медові мочені яблука на зиму! До м'яса - надзвичайно смачно! Перевірений роками, простий і смачний рецепт заготівлі, передають Патріоти України.
Інгредієнти
заливка — розсіл, на 5 літрів холодної води:
ще в кожну банку:
Приготування
1. Беремо яблука і відправляємо їх в чисті банки, підбираючи і укладаючи, щоб влізло їх якомога більше, а все порожнечі прокладаємо половинками. Якщо у вас яблука великі, то можна їх порізати навпіл. Додаємо паличку кориці, 2 гвоздички, 5 штук горошин перцю.
2. У 5 літрів звичайної холодної води додаємо 200 грамів меду, сюди ж додаємо 200 грамів цукру, 100 грамів солі і гарненько все перемішуємо і даємо розчиниться. Заливаємо яблука. Накриваємо пластиковими кришками і залишаємо на кухні дня на 4, а потім переносимо на холодний балкон або в льох.
Яблукам потрібно постояти хоча б місяць. Згодом розсіл може трошки піти, вбратися в яблука, додайте просто злегка солодкої води. До речі розсіл злегка помутніє, це теж нормально.
Смачного!
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.