Модниці будуть у захваті! Три нарядні та повсякденні жіночі зачіски, які робляться за п'ять хвилин

В арсеналі кожної жінки має бути кілька зачісок, які можна зробити не більше як за п'ять хвилин. Це дозволить завжди виглядати "з голочки", навіть якщо крім звичайного гребінця та маленького дзеркальця у сумочці нічого не виявилося, передають Патріоти України.

Асиметричний хвіст із фактурним вузликом

Волосся ретельно розчешіть, покладіть набік і розділіть на дві рівні частини. Щоб пасма менше пушились і краще слухались, робіть зачіску вологими руками. Зав'яжіть волосся у два вузли, а потім скріпіть гумкою. Трохи повитягуйте пасма, щоб вузлики були трохи пишнішими. Така зачіска підійде для роботи в офісі та для прогулянок.

Хвіст із плетінням у вигляді серця

У скроневих областях відокремте по одній бічній пасмі, а потім з'єднайте їх за допомогою гумки на потилиці. Знову відокремте по одному невеликому пасму справа і зліва, пропустіть через раніше закріплені локони з кожного боку. Це буде вершина "сердечка", вільні кінці пасм скріпіть прозорою гумкою внизу. Зачіска для романтичних побачень готова!

Пучок навиворіт

Відмінне укладання для урочистих випадків, виглядає розкішно, але жодних спеціальних укладальних засобів, часу та зусиль не вимагає. Все дуже просто. Зберіть волосся у низький хвіст. Над гумкою проробіть отвір у волоссі і протягніть крізь нього вільні кінці хвоста. Потім поверніть пасма равликом і закріпіть шпильками. Додатковою прикрасою для цієї зачіски може стати шпилька або гребінець з декором.

Буде дуже смачно! Як приготувати легкі, як пух оладки на кефірі і без дріжджів

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:50

Це найпростіший рецепт по-справжньому смачних та пишних оладок, які готують на кефірі та без використання дріжджів. Ключовим у цьому рецепті є етапи замісу тіста, передають Патріоти України.

Психологічний тест: Ось що шепоче ваша підсвідомість

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:12

Всередині вас завжди не вщухають перемовини між позитивним станом і депресивними емоціями, думками про роботу та спокійним відпочинком, занадтою відвертістю та збереженням таємниць, передають Патріоти України. Якщо Ви вважаєте, що вмієте вдало прихов...