Модницям на замітку! Чорний манікюр 2023: ТОП-10 найкрасивіших ідей на кожен день

Українці унікальна нація: жінки сушать голову в супермаркетах чи авто, коли вдома відключають світло, створюють пункти незламності, де всі, хто потребує, можуть взяти води, зарядити телефони, під'єднатися до інтернету, передають Патріоти України.

Дівчата, попри ракетні обстріли, продовжують стежити за собою і не пропускати візит до улюбленого нейл-майстра. Саме для них ми зібрали останні дизайни манікюру в чорному кольорі.

Десять найкрасивіших ідей чорного манікюру 2023 року

Зважаючи на те, що 2023 рік – рік Чорного Водяного Кролика, то напередодні свята не придумаєш кращого рішення, ніж зробити манікюр у чорному кольорі. Щоб дизайн не виглядав надто траурно, варто додати сучасних трендових візерунків. Багато хто з них і зовсім, ніби створений самим повелителем темряви Тімом Бертоном. Нейл-матери пропонують п'ять основних напрямків у виборі дизайну:

Омбре

Створення кольору, що перетікає від безбарвного у кутикули, до світло-сірого, темно-сірого і, нарешті, чорного на кінцях.

Хвилі

Різні хвилі, які йдуть у розкид, дуже красиво дивитимуться у чорному кольорі.

Френч

Універсальний дизайн, який підійде для нігтів будь-якої довжини та форми. До того ж такий манікюр можна довше не оновлювати, адже відросле коріння, зовсім не видно.

Чорний манікюр 2023: десять найкрасивіших ідей на кожен день

Абстракція

Кола, квадрати та інші фігури, виконані в розкид, дуже цікаво виглядають на нігтях.

Візуалізація

І дуже цікавий прийом, який пропонують нейл-майстри – візуалізація. Цей манікюр візуально подовжує ніготь, що чудово підійде для власниць короткої довжини чи неідеальної форми нігтів.

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...

Родина оцінить! Як приготувати ароматну картоплю зі скоринкою у духовці

вівторок, 23 квітень 2024, 10:15

Картопляні скибочки з ароматними прянощами, приготовлені у духовці, можуть стати ідеальним варіантом вечері. Готуйте за таким рецептом - і ви будете в захваті від смаку та скоринки, яка вийде, передають Патріоти України. Картоплю треба почистити та на...