Модницям на замітку! Як вибрати стильний пуховик на зиму: ТОП-4 деталей, які зроблять образ старомодним

Зима не за горами, і якщо ви планували цього року оновити зимовий гардероб, зайнятися пошуками стильного пуховика потрібно вже зараз. Експерти з моди розповіли, які фасони більше не в тренді, і що не варто одягати, щоб не виглядати старомодно. Вибирайте пуховик за своїм гаманцем, але враховуйте деякі деталі.

Рукав ¾

Така довжина рукава в пуховиках – це давно застарілий тренд. Короткий рукав непрактичний. У холодну погоду у такому пуховику буде холодно. Та й багато дівчат, особливо високого зросту, виглядають у пуховику такого фасону по-дитячому.

Тугий пояс-резинка

Пояс, який важко застібається і збирається гармошкою, візуально спотворює пропорції фігури. Якщо ви хочете підкреслити лінію талії, тоді на допомогу прийдуть широкі пояси. Але серед трендових пуховиків все ж таки моделі без пояса.

Хутряне оздоблення

Найчастіше хутро на пуховику виглядає недоречно, особливо якщо розташоване на зав'язках капюшона, кишенях та інших несподіваних місцях.

Дрібний стьобаний візерунок

Стьобані шви на одязі зараз у тренді, але не на пуховиках. Якщо й вибираєте візерунок, то нехай він буде великим. Дрібні квадрати та ромби виглядають старомодно, особливо якщо у пуховика об'ємний крій. Краще вибирати гладкі тканини та однотонні забарвлення. Лаконічність та простота в тренді.

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, навіщо класти у воду для варіння яєць сірники

четвер, 18 квітень 2024, 11:12

Яйця - це доступний та корисний продукт, який має бути в раціоні для підтримки здоров’я. Найпростіший варіант їх приготування - варіння, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари при цьому кладуть у воду сірники, доки яйця варяться. Але це може з...

Названо час доби, який найбільш стресовий: Як зменшити напруження

четвер, 18 квітень 2024, 10:44

Стрес, тривоги та напруження супроводжують нас щодня. Важливо вміти відволікатися від щоденних турбот, щоб мінімізувати шкідливий вплив стресу на здоров’я. Нещодавно дослідники виявили, що є певний час доби, у який більшість людей відчувають максимальн...