Модницям на замітку! Як виглядають найсильніші пальта сезону зима-весна 2022 та з чим їх носити (фото)

Пальто завжди були і залишаються улюбленим жіночим верхнім одягом, а оскільки попереду на нас чекає лютий і прохолодний березень, саме час поговорити про трендові фасони і кольорах сезону, зазначають Патріоти України.

У 2022 році можна виділити кілька тенденцій, які будуть актуальними взимку та навесні. theLime вивчив свіжі фото гостей Тижня моди в Парижі, колекції провідних брендів та Instagram інфлюенсерів, та виділив наступні тренди.

Пальто з овчини та штучного хутра

У 2022 році мода на пальто з овчини досягла свого піку: цим матеріалом, нарівні зі штучним хутром, багато дизайнерів замінюють натуральне хутро. Актуальними будуть моделі довжиною до середини стегна, які чудово поєднуються з широкими джинсами та брюками, теплими светрами та жіночними блузами.

Пальто у дрібну клітку та візерунок "ялинка"

Класичні візерунки з нальотом ретро у 2022 році знову у тренді. Обираючи пальто на весну, зверніть увагу на принт дрібна клітинка, матеріал букле з чорно-білих ниток та нестаріючий твід. Абсолютним фаворитом модниць став фактурний візерунок "ялинка" - традиційне плетіння чудово виглядає у сірих та бежевих відтінках.


Пальто з оздобленням зі штучного хутра

Все більше дизайнерів відмовляються працювати з натуральним хутром, але при цьому щедро використовують в обробці верхнього одягу його штучні замінники. Взимку та навесні 2022 року у тренди повернулися подовжені пальта з пухнастим коміром та манжетами – ще один привіт із 1990-х. Особливо оригінально і сміливо такий фасон виглядає у яскравих кольорах – рожевому, блакитному, зеленому.

Пальто кремового кольору

Світлий верхній одяг може бути досить сміливим рішенням у міських умовах, але саме білий та його відтінки стали одними з найактуальніших кольорів 2022 року. На Тижні моди в Парижі та в Instagram блогерів можна знайти безліч варіантів цього тренду. Часто модниці накидають на плечі та зав'язують замість шарфа вовняні светри контрастних відтінків. Що стосується фасонів, віддавайте перевагу моделям оверсайз та прямого крою.

Шкіряне пальто

У 2022 році разом зі шкіряними міні-спідницями у тренди повернулися подовжені шкіряні пальта. Трендові кольори – чорний, коричневий та рудий, що стосується фактури – вітається злегка прим'ятий вінтажний стиль. Поєднуйте такий верхній одяг зі спідницями-максі із завищеною талією, трикотажними сукнями та джинсами. Найсміливіші модниці можуть приміряти шкіряний тотал-лук в стилі Кім Кардаш'ян.


Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрети найсмачнішого гарніру

субота, 4 травень 2024, 7:14

Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір, передають Патріоти України. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...