Модницям на замітку! Який зимовий одяг надто "дешевить" образ - не прогадайте

Навіть у холодну пору року хочеться мати стильний і красивий вигляд. Тому потрібно знати, які речі стали антитрендами сезону, щоб не зіпсувати зимові образи, передають Патріоти України.

На сайті Who what were розповіли про чотири тренди, які вже не актуальні взимку 2024-2025 років. Намагайтесь уникати певного одягу в своєму гардеробі, щоб не мати дешевий вигляд.

Шуби з довгими ворсинками

Через сніг і дощ шуба часто намокає, а за рахунок довгих ворсинок у таку погоду цей елемент верхнього одягу буде нагадувати мокрого кролика. Краще взяти на замітку короткошерсні шуби, адже за будь-яких обставин вони мають кращий вигляд.

Блакитні джинси

У холодну пору року темні речі є популярними, адже вони практичні та універсальні. Світлі джинси вибиватимуться з загальної картини та дешевитимуть образ. Краще обрати штани у кольорі індиго, чорні або сірі.

Светри з синельної тканини

Кофта з махровою поверхнею і ефектом вельвету вже застаріла. Краще обрати трикотаж, виготовлений із більш натуральних матеріалів, таких як вовна та кашемір. Вони прослужать набагато довше та матимуть охайний вигляд.

Зламані, крихкі парасольки

Навіть якщо ви одягнете свої найкращі зимові речі, дешева або пошкоджена парасолька може зіпсувати увесь ваш образ. Звичайно, є варіанти преміум, але і недорога, нова, мінімалістична парасолька теж має чудовий вигляд.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...