Модницям на замітку! Казковий бузковий манікюр на весну 2022, в який неможливо не закохатися (фото)

Не встигнемо озирнутися, як опинимося на порозі довгоочікуваної весни, тому саме час підібрати собі гарний манікюр, передають Патріоти України. А якщо врахувати те, що наші думки часом здатні на дива, то чому б не спробувати наблизити теплу пору мріями про ніжні барви, які розливаються на наших нігтях?!

Це казковий відтінок, який у кожного викликає свої асоціації. Хтось відразу згадає п'янкий запах бузку, а для когось цей колір – це фантастичні поля лаванди. Є й ті, для кого бузковий колір – це казковий літній захід сонця. Хай там як, цей колір не залишає нікого байдужим – не дарма його називають символом.

В основі бузкового кольору блідо-рожевий і фіолетовий, і перед ним встояти складно. Крім того, відтінків у бузкового дуже багато, і ваше завдання - вибрати той, який пасує саме вам. Тут потрібно слухати своє серце - воно точно підкаже. І якщо у вашій душі виникнуть приємні відчуття, то навіть не сумнівайтеся в тому, що бузковий манікюр весна 2022 – те, що вам потрібно.

Весняний манікюр 2022 бузкового кольору - на що звернути увагу

Бузковий манікюр на весну 2022 з квітами

Весна - це, звичайно ж, квіти, і цієї пори ми із задоволенням малюємо їх на нігтях. Можете щедро всипати свої нігті первоцвітами - ні натяку на вульгарність не буде. Також можете зробити кілька нігтів білими або бежевими, і вже на них розмістити квіточки, гілочки або бутони – вийде дуже ефектно і неповторно. В такий манікюр неможливо не закохатися.

Бузковий манікюр омбре

Найніжніший манікюр 2022 – це без перебільшення бузковий омбре. Це той випадок, коли всі відтінки кольору гармонійно поєднуються між собою, доповнюючи один одного. І вже не має значення, прикрасите ви свої нігті якимись квітами, чи ні - в будь-якому разі отримаєте маленький шедевр на нігтях.

Бузковий френч 2022

Якщо ви трохи втомилися від класичного французького манікюру, то зробіть варіант з бузковою смужкою — вийде стильно і чарівно. Крім того, бузковий френч можна прикрасити малюнками весняних квітів. Також розкішною прикрасою може стати фольга, пудра і трафарети.


Названо час доби, який найбільш стресовий: Як зменшити напруження

четвер, 18 квітень 2024, 10:44

Стрес, тривоги та напруження супроводжують нас щодня. Важливо вміти відволікатися від щоденних турбот, щоб мінімізувати шкідливий вплив стресу на здоров’я. Нещодавно дослідники виявили, що є певний час доби, у який більшість людей відчувають максимальн...

Лише спробуйте! Мариновані огірки з яблуками - овочі виходять хрусткими, а розсіл смачним

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Завдяки цьому рецепту ви не тільки пригостите домашніх хрусткими огірками, але й отримаєте смачний розсольний напій, передають Патріоти України.