Модницям на замітку! Хромований манікюр - головний тренд 2023 року, виглядає фантастично

Хромований манікюр знову став трендовим. Стилісти роблять на нього ставку на майбутній, 2023 рік. Головна деталь таких нігтів дзеркальний ефект у різних кольорах: срібний, золотий, мідний та яскраві відтінки. Нейл-майстри показали наймодніші дизайни та розповіли, як зробити такий манікюр в домашніх умовах, передають Патріоти України.

Хромований манікюр можна замовити в салоні, а можна приділити увагу творчості та спробувати власні сили у дизайні нігтів. Створити ефект металік легко за допомогою перекладної фольги, дзеркальних втирок, арт-плівки, а також гель-лаків з ефектом рідкого металу.

Головна вимога для такого манікюру – ідеально рівна нігтьова пластина.Насамперед потрібно видалити кутикулу і знежирити нігті. Важливо усунути всі дефекти і заполірувати поверхню якісним бафом, а потім нанести на них праймер.

Наступний етап - нанести базу для гель-лаку тонким шаром, просушити її в лампі, а потім використати два шари кольорового гель-лаку. Манікюр слід зафіксувати топом без липкого шару, після чого слід втерти хромовий пігмент у нігті. Як варіант, можна використовувати високопігментовані тіні для повік.

Напрямок втирання – від кутикули до вільного краю. Потрібно досягти ефекту рівномірного блиску по всій площі нігтя.

Видаліть зайві частинки пігменту з пальців та закріпіть манікюр двома шарами топового покриття. Залишається зняти липкий шар та насолоджуватися ефектним хромованим манікюром.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...