Модницям на замітку! Кришталевий манікюр - тренд весни 2023: Як повторити модний дизайн нігтів (фото)

Навесні 2023 року на піку популярності ніжні та витончені дизайни нігтів. Наймоднішим став кришталевий манікюр - це справжній тренд сезону. Є різні варіації - на будь-який смак, передають Патріоти України.

Кришталевий манікюр виконується досить легко, але виглядає на нігтях дуже ефектно. Це вид хромованого манікюру, який майстри виконують за допомогою втирання. Вони наносять напівпрозоре покриття із відблиском срібла. Такий нейл-арт виглядає елегантно та жіночно.

Тим дівчатам та жінкам, які не люблять однотонний колір нігтів, може сподобатися дизайн у вигляді кришталевого каменю. Його виконують на нюдовій базі, а потім за допомогою різнокольорових гель-лаків наносять омбре.

Після цього потрібно просушити нігті в ультрафіолетовій лампі та нанести на липкий шар золоту або срібну фольгу. Така хитрість допоможе зробити манікюр яскравішим та помітнішим. Цей дизайн потрібно закріпити в лампі, а потім нанести топ без липкого шару та провести фінальне сушіння.

Попросіть майстра поекспериментувати з відтінками та дизайном. Руки з кришталевим манікюром привертатимуть максимум уваги за рахунок нігтів, які мерехтітимуть і переливатимуться при потраплянні світла.

Не забудьте після манікюру нанести олію на кутикулу і втерти її, щоб пом'якшити шкіру і надати їй доглянутого вигляду.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...