Модницям на замітку! Манікюр із золотим покриттям - нові ідеї дизайну найтрендовішого нейл-арту весни 2022 (фото)

Манікюр із золотим покриттям надає жіночому образу вишуканості та розкоші, з таким нейл-артом жодні ювелірні прикраси не потрібні. Стилісти запропонували кілька ідей дизайну манікюру на весну 2022 року, які будуть у тренді не один місяць, передають Патріоти України.

Золоте покриття на нігтях виглядає одночасно урочисто, тому воно відмінно підходить для особливих випадків і витончено, що робить такий манікюр чудовим вибором на кожен день. Манікюр із золотим покриттям буде доречний в офісі та навчальному закладі, головне, правильно підібрати дизайн.

Золотий блиск нігтям можна надати за допомогою металізованого втирання, поталі, фольги, наклейок, блискіток та 3D-нейл прикрас.Золотий френч підійде жінкам, які віддають перевагу ніжному манікюру. Додатково прикрасити нігтьові пластини можна дрібними напівнамистинами, малюнками або стемпінгом.Манікюр "золота павутина" наноситься на темну або світлу базу. Покрийте нігтьові пластини чорним, білим, синім, смарагдовим чи будь-яким іншим лаком.

Дизайн створіть з тонких смужок золота або акриловою фарбою у вигляді павутинки або мотка тонких ниток, що розпустився.Золоте втирання чудово виглядає у поєднанні з насиченим червоним, малиновим, бордовим або смарагдовим покриттям. Використовуйте втирання із блиском золота на одному або двох нігтях.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...