Модницям на замітку! Манікюр "Котяче око" 2022 - нові ідеї дизайну нігтів, які завоювали популярність

Манікюр у стилі "Котяче око" став одним із найактуальніших у 2022 році. Нові ідеї дизайну манікюру з металевими переливами завоювали серця мільйонів жінок у всьому світі, передають Патріоти України.

Колірна гама нових видів покриття з ефектом "Котячого ока" вражає різноманітністю та глибиною сяйва. Такий манікюр дозволить створити класичний дизайн, але ніколи не залишиться непоміченим.

Манікюр "Котяче око" візуально подовжує короткі нігті, а також робить витонченішими довгі. Додаткового декору нейл-арт не потребує, проте за бажання можна додати "родзинку" дизайну.У дизайні манікюру "Котяче око" доречно використовувати оксамитовий пісок, стемпінг, малюнки та стрази як декор. Головне, не переборщити, щоб не перетворити вишуканий нейл-арт на нагромадження безглуздого декору.Чудово покриття "Котяче око" підходить для створення класичного або подвійного френча. Кінчики нігтів підведіть лаком будь-якого кольору з ефектом "Котяче око", решту нігтьової пластини прикрасьте блискітками, фольгою, малюнками або залиште як є. Вийде чудовий варіант ділового манікюру, який буде виграшно виглядати і на вечірці.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...