Модницям на замітку! Міні-боб додасть волоссю об'єм та легкість - способи укладання найтрендовішої стрижки весни-літа 2022

Міні-боб перебуває на піку популярності вже кілька сезонів, і навесні 2022 року ця стрижка отримає нове дихання. У тренді буде прямий проділ і легкі кучері. Стрижка підійде власницям будь-якого типу обличчя, але особливо круглої та прямокутної форми, передають Патріоти України.

Міні-боб стрижеться трохи вище за рівень вух. При укладанні кінчики волосся можна закрутити у зворотний бік. Це додасть образу легкості та невимушеності. "Зворотне укладання" - це хіт весни-літа 2022 року. Зробити таку зачіску зовсім не складно. Волосся слід вимити і дати висохнути. Потім потрібно укласти кінці феном і круглою щіткою, і укладання міні-боба готове.

Дана стрижка ідеально підходить власницям круглої або квадратної форми обличчя, оскільки підкручені кінці додають об'єму щелепі, шиї і тим самим роблять образ гармонійнішим. Але й усім іншим дівчатам така зачіска додасть жіночності та підкреслить їхню індивідуальність.

Якщо ви вибираєте стрижку для короткого волосся, яку не потрібно довго укладати, тоді міні-боб - це те, що вам потрібно. Це смілива варіація класичного бобу, яка підкреслює природну структуру волосся. Коли довжина відростає, стрижка міні-боб набуває нового вигляду і дозволяє змінити образ.


Господиням на замітку! Що не можна класти до великодного кошика, а що потрібно освятити

субота, 20 квітень 2024, 12:30

Що потрібно покласти у святковий кошик, аби освятити на Великдень, передають Патріоти України. Головне церковне свято — Світле Христове Воскресіння — 2024 року християни Східного обряду будуть святкувати 5 травня. З нагоди свята, напередодні у Велику ...

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...