Модницям на замітку! Наймодніші жіночі стрижки для круглого обличчя 2022, які чудово роблять стрункішою (фото)

Жіноча стрижка повинна бути не тільки модною, але й вдалою. Адже всі ми різні, й у кожної з нас обличчя певної форми. Тому перш ніж вибирати ту чи іншу зачіску, переконайтеся в тому, що вона вам ідеально пасує, передають Патріоти України.

У будь-якому разі, форма обличчя - не вирок, і не потрібно намагатися сховатися за волоссям. Якщо у вас кругле обличчя - коли ширина і висота приблизно однакові - то не поспішайте напускати на обличчя пасма. Річ у тім, що ключова мета стрижки для круглого обличчя – не замаскувати його за волоссям, а візуально подовжити і змістити акценти.

Модні стрижки 2022 для круглого обличчя - це саме те, що допоможе зробити ваше життя вранці простішим, оскільки більше не доведеться носити темний одяг і витрачати час на макіяж, щоб здаватися візуально стрункішою. Секрет не в тому, щоб намагатися виглядати худою або приховати те, що викликає у вас неоднозначні емоції, а в тому, щоб ви відчули себе красивішою і впевненішою після відвідування перукаря.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які стрижки жіночі для круглого обличчя будуть модними цього року, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модні жіночі стрижки 2022 для круглого обличчя: на що звернути увагу

Стрижка для круглого обличчя тупий боб 2022

Власниці круглих облич у 2022 році повинні звернути увагу на стрижку тупий боб. В основі стрижки абсолютно пряме волосся довжиною нижче підборіддя і дуже рівна лінія зрізу. Додайте м'які відблиски й отримаєте неймовірну зачіску, яка візуально зробить вас стрункішою і підкорить всіх навколо.

Стрижка для круглого обличчя жіноча шеггі 2022

Незалежно від того, скільки вам років, якщо ви шукаєте стильну стрижку на довге волосся для круглого обличчя, то спробуйте знамениту шеггі родом з 70-х, або як її ще називають – махорку. В основі стрижки хаотичні шари і чубчик з проділом по центру або бічний - все це може візуально освіжити образ, зробити вас стрункішою і навіть молодшою.

Модна стрижка для круглого обличчя маллет 2022

Суть цієї трендової стрижки в тому, що у верхній і задній частині шиї роблять обсяг, а з боків волосся стрижуть трохи коротшим. Родзинкою стрижки маллет є чубчик. Так ось, завдяки подовженій формі візуально поліпшуються риси обличчя, а також створюється приголомшливий ліфтинг-ефект, який зробить вас стрункішою.


Модна жіноча стрижка A-line боб 2022

Однією з найпопулярніших стрижок для власниць круглих облич є A-line боб. Стрижуть її так: ззаду волосся роблять коротшим, а потім його поступово подовжують вперед. Візуально виходить літера "А". Так ось, цей чіткий кут дозволяє приховати щоки і створити ефект схуднення, що допомагає збалансувати риси круглого обличчя.

Стрижка піксі для круглого обличчя 2022

Усі ті, хто вважає за краще коротке волосся, можуть взяти на озброєння класичну стрижку піксі з подовженим чубчиком, який нарізаний "пір'ям". Завдяки асиметрії зміщуються акценти. Це дійсно дивовижна стрижка, адже вона діє на оточення, немов магніт, і нікому діла не буде до того, якої форми у вас обличчя.

Родина буде у захваті! Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі

вівторок, 19 березень 2024, 11:15

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко, передають Патріоти України. Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди в...

Винна гаряча чи холодна вода? Чому з'являється лупа і що з цим робити

вівторок, 19 березень 2024, 10:59

Лупа - одне з найпоширеніших захворювань шкіри голови. За оцінками, вона може вражати щонайменше 50% населення. Лупа частіше зустрічається у чоловіків, ніж у жінок, швидше за все через різний гормональний баланс, передають Патріоти України. Основним си...