Модницям на замітку! Названо найпопулярніший колір гель-лаку для манікюру на весну 2023

Стилісти проаналізували запити дівчат та жінок щодо кольору гель-лаку для манікюру. Названо найпопулярніший відтінок, який буде у тренді навесні 2023 року, передають Патріоти України

Очікувано, йдеться про суперпопулярний колір 2023 року - Viva Magenta. Саме такий відтінок виявився найпопулярнішим серед модниць у березні. Експерти у нейл-індустрії вважають, що ця тенденція збережеться і на найближчі місяці.

Viva Magenta є соковитим малиново-червоним кольором з фіолетовим підтоном, який нещодавно представив інститут кольору Pantone. Його активно використовують у вбраннях, аксесуарах, макіяжі та манікюрі. Він яскравий та виразний, гармонійно виглядає на нігтях будь-якої довжини та форми.

Viva Magenta 18-750 не теплий та не холодний. Він відображає оптимізм, бунт, життєрадісність та свободу самовираження. Це колір енергії та різноманітності, свята та справжньої феєрії. Нейл-майстри також називають його кольором малинових ягід або пелюсток троянд.

Навесні 2023 року в моді залишаться всі відтінки рожевого та червоного. Колір іспанського вина активно використовують голлівудські знаменитості, серед яких актриса Марго Роббі, співачка Дженніфер Лопес та фотомодель Кайлі Дженнер. У трендах також пурпуровий, томатно-червоний та молочно-абрикосовий кольори.

Viva Magenta краще наносити на нігті без поєднання із іншими відтінками – він оригінальний сам по собі. Однак за бажання його можна комбінувати з рожевим, синім, жовтим та чорним гель-лаком.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...