Модницям на замітку! Ноги довше, талія вужче: Названо найстильнішу спідницю 2023 року для корекції фігури

Ідеальна фігура дістається не всім, тому ми змушені коригувати її за допомогою одягу. Правильно підібраний фасон, розмір, модель, довжина і матеріал допоможуть зробити фігуру стрункішою, ноги довшими, а талію вужчою. Стилісти розповіли, яку спідницю варто обрати у 2023 році, щоб виглядати стильною та стрункою, передають Патріоти УкраїниНайстильніша спідниця 2023 року для корекції фігури

Йдеться про спідницю з розрізом. Це може бути легка сатинова або шовкова спідниця з розрізом по нозі, спідниця джинсова з розрізом спереду або ззаду, трикотажна спідниця з розрізами з боків або трапеція з розрізами на двох ногах. Головне – вибрати модель під себе.

Такі спідниці обрали багато знаменитостей, наприклад, Вікторія Бекхем, Зендая, Кетрін Зета-Джонс, Джіджі Хадід та багато інших.

Найголовніше, що таку спідницю можна одягнути з будь-якої нагоди в житті, починаючи від урочистостей та вечірок і закінчуючи прогулянкою з друзями.

Джинсову спідницю з розрізом спереду було б стильно носити з іншими джинсовими речами, наприклад із сорочкою, заправленою в спідницю, та плащем, доповнивши образ високим чоботями, трендовою сумочкою та сонцезахисними окулярами.

Атласну, ситцеву або шовкову спідницю з розрізом можна носити з туфлями-човниками або грубими черевиками на шнурівці, лоферами або балетками, кедами або кросівками. Зі светрами, оверсайз сорочками та піджаками.

Вікторія Бекхем, наприклад, дуже любить підкреслити свою струнку фігуру, надягаючи зі спідницею облягаючий верх. Буде стильно, якщо зверху накинути довгий кардиган, плащ або пальто.

Жіночий психологічний тест: Лотерейний квиток визначить ваш ідеал чоловіка

субота, 27 квітень 2024, 7:14

Зустріти ідеального партнера щастить не кожному, і пошук кохання багато в чому схожий на лотерею чи рулетку. Обирай білет і дізнайтеся, який чоловік є вашим ідеалом, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть лотерейний квиток. Ваш в...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...