Модницям на замітку! Подовжений боб без чубчика - найефектніша стрижка весни 2022, яка не вимагає укладання

Подовжений боб - популярна стрижка, яка прийде на зміну каре навесні 2022 року. Ця стильна зачіска гарно виглядає на волоссі будь-якої текстури і підходить будь-якому типу зовнішності. У тренді буде боб без чубчика, незважаючи на те, що ця стрижка поєднується з усіма видами чубчиків, передають Патріоти України.

Головна перевага подовженого боба в тому, что що ця стрижка не вимагає укладання, а коли волосся відростає, то стрижка виглядає доглянуто та стильно.Відрощувати подовжений боб також легко. Для цього не потрібно бігати до майстра кожні пару місяців, щоб підрівняти кінчики. Волосся відростатиме за вже заданою формою. Відсутність чубчика зробить цей процес ще простішим, адже чубчик потрібно рівняти частіше.

Стрижка подовжений боб візуально подовжує шию та приховує масивні риси обличчя. Перевага цієї стрижки ще й у тому, що вона підходить як власницям прямого, так і кучерявого волосся. Однак, варто врахувати, що на кучерявих локонах боб "підстрибне", тому перукарю слід робити стрижку на сухе волосся, що до речі дуже популярно на сьогоднішній день.Рвані краї додають подовженому бобу ще більшого об'єму. Що стосується проділу, то ви можете міняти його залежно від настрою. Можете просто заправляти переднє пасмо з одного боку або обидві пасма за вуха, або зачісувати волосся назад. Такий зовнішній вигляд буде актуальним у 2022 році.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...