Модницям на замітку! Старий одяг стане новим: ТОП-4 поради, як врятувати свій гардероб

У вас точно є хоч один предмет одягу, який ви колись дуже любили, але він став зношеним. Врятувати його можна, якщо знати кілька хитрощів, передають Патріоти України.

Всього кілька дрібниць – і старий одяг матиме вигляд цілком нового. Змінити його ви можете самі вдома, однак похід в майстерню все ж може знадобитися.

Позбудьтеся ковтунців

Спочатку вам потрібно гарненько розкласти одяг на рівній поверхні. Потім просто зніміть ковтунці за допомогою спеціальної машинки. Якщо її немає, то використовуйте звичайну бритву. Однак робіть це обережно, щоб не зробити жодних дірок.

Замініть ґудзики

Віднесіть одяг до магазину і замініть старі ґудзики на нові. Це надасть йому зовсім нову естетику.

Пофарбуйте

Зафарбуйте висвітлені кольори на одязі за допомогою барвника. Також ви можете поекспериментувати і створити зовсім іншу сорочку чи піджак.

Очистьте плями від поту

Вам знадобиться: харчова сода, перекис водню і вода. Покладіть в миску пів склянки харчової соди, пів склянки перекису водню і одну склянку води. Змішайте все разом. Тепер нанесіть суміш на плями та обробіть їх.Зачекайте 30 хвилин, а потім змийте.

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...