Модницям на замітку: Стиліст назвав колір волосся, який омолодить ваше обличчя

Стиліст Джей Бірмінгем назвав колір і техніку фарбування, які додадуть вашому зовнішньому вигляду свіжості і омолодять ваше обличчя. Про це повідомляєThe Sun, передають Патріоти України.

За словами експерта, найбільш ідеальна техніка фарбування - це контурування. З її допомогою можна виділити одні частини обличчя і зробити менш помітними інші.

Крім того, саме ця техніка дозволить вам виділити вилиці і зробити обличчя більш худим. Якщо правильно зробити фарбування, то можна обійтися навіть без косметологічних процедур.

Так, стиліст рекомендує вибрати одну колірну палітру - від темного до світлого. На волосся, яке росте ближче до обличчя, варто наносити темний колір, а на кінчики - світлий. При цьому фарбу потрібно рівномірно розподіляти по волоссю, щоб не було різких переходів. В ідеалі повинно вийти омбре або балаяж.

"Щоб зробити обличчя худіше, розташовуйте поруч з ним найтемніші пасма. Це підкреслить вилиці і лінію щелепи, додавши овалу обличчя додаткову структуру. Якщо ж турбує занадто широкий лоб - пофарбуйте в темний колір коріння і чубок, а кінчики волосся зробіть максимально світлими", – сказав Бірмінгем.

Секрет досвідчених господинь! Що додати до квашеної капусти, щоб вона вийшла смачна та хрумка

середа, 24 квітень 2024, 10:07

Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...

Родина оцінить: Як запекти картоплю з хрумкою скоринкою та м’якою всередині

середа, 24 квітень 2024, 9:12

Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...