Модницям на замітку! Стильні та універсальні: ТОП-3 стрижки з довгим чубчиком, які будуть в тренді у 2023 році

Чубчик - елемент зачіски, який додає особливого стилю. Якщо ви хочете змінити свій образ, але при цьому не готові кардинально змінювати довжину або колір волосся, можна спробувати зістригти чубок, передають Патріоти України.

Дізнайтеся, які тренди переважають у 2023 році, і спробуйте поекспериментувати зі своїм образом. Довгий чубчик є найуніверсальнішим і поєднується з різними видами стрижок.

Каскад з чубчиком

Якщо у вас тонке волосся середньої довжини, то найвдалішим рішенням буде зробити зачіску каскад з довгим чубчиком. Таке поєднання – це знахідка для неслухняного волосся. З цією зачіскою ви отримаєте і об'єм, і форму. Чубчик приховає недоліки на обличчі, якщо вони є, і омолодить зовнішність.

Піксі з довгим чубчиком

Піксі відмінно поєднується з довгим чубчиком. Така зачіска здатна трансформувати риси обличчя своєї власниці. Вона не потребує повсякденного укладання, і до того ж подовжений чубчик, що обрамляє обличчя, робить образ жіночнішим і сучаснішим. Чубчик може бути на один бік, що також виглядає стильно.

Драбинка з довгим чубчиком

У 2023 році в моду повернувся французький чубчик. Це той самий знаменитий рівний довгий чубчик у стилі Бріжит Бардо. Його особливість у тому, що вона починається від середини верхівки і злегка прикриває собою брови. Якщо у вас стрижка драбинка, або ви замислювалися про таку зачіску, то з довгим чубчиком красиво виглядатиме як розпущене волосся, так і зібране. Такий чубчик підійде також під каре, каскад та боб.

Стильні та універсальні: названо три стрижки з довгим чубчиком, які будуть в тренді у 2023 році

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...