Модницям на замітку! ТОП-5 головних трендів цієї зими, щоб виглядати стильно і було тепло

Взимку ми відчуваємо себе як капусти, кидаючи всі спроби виглядати стильно. Проте є кілька сучасних трендових речей, які не лише зігріють, а й зроблять образ дуже стильним. Стилісти назвали, як утеплитися цієї зими, передають Патріоти України.

П'ять головних модних трендів цієї зими, щоб виглядати тепло та стильно

Багатошаровість. Не йдеться про підштанники і термобілизну. Сучасні багатошарові образи складаються з кількох верств. Перший: тонкий светр, гольф чи лонгслів. Другий: в'язаний жилет, теплий кардиган, вовняна сорочка, худі. Третій шар має бути захисним, відштовхувати воду та не пропускати сильний вітер: куртка, плащ чи пуховик. Однак, може бути ще один проміжний шар у вигляді вовняного або шкіряного піджака.

П'ять головних модних трендів цієї зими, щоб виглядати тепло та стильно

Светр великої в'язки з високим горлом із вовни або кашеміру – мастхев зимового сезону. Він може бути в лижному стилі зі змійкою на комірі або з широкими рукавами, горлом і вільного фасону.

Жилети. Пухові або в'язані жилети не втрачають своєї популярності. Трикотажні жилети надягають з іншими трендовими речами, щоб не вийшов образ вчительки. Пухові тонкі жилети надягають під плащі та тренчі, щоб утеплитися.

Дублянка - чудовий варіант на зиму. Йдеться про пальто довжиною нижче коліна або до щиколотки розслабленого фасону, щоб під нього можна було вільно надіти об'ємний светр.

Замість того, щоб довго і нудно підбирати шапку під колір шарфа, краще купити капор.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...