Модницям на замітку! ТОП-9 модних спідниць, які варто приміряти у 2022 році - трендові фасони та кольори (фото)

Спідниця, як і стильні джинси, є базовим елементом гардеробу більшості жінок у всьому світі. Цей предмет одягу актуальний цілий рік, а велика кількість фасонів дозволяє зібрати модний образ для будь-якої нагоди - роботи, відпочинку, прогулянки або виходу у світ, передають Патріоти України.

У 2022 році дизайнери запропонували модницям великий вибір спідниць на всі випадки життя: елегантні міді, романтичні максі, спокусливі міні та екстравагантні асиметричні моделі. Що стосується колірної палітри, топові моделі спідниць 2022 представлені в приглушених і спокійних тонах. Дизайнери запропонували багато варіантів спідниць бежевих, коричневих, чорних, зелених відтінків.

Не обійшлося без винятків: актуальними будуть неординарні принти у вигляді геометричних фігур, етнічних мотивів, квіткових візерунків, анімалістичних кольорів. Любительки креативних образів також оцінять незвичайні різнокольорові дизайнерські спідниці у стилі печворк. Всі ці фасони є чудовою базою для створення стильного образу, і підібрати до них гарний верх у вигляді блузки, водолазки або світшоту не складе труднощів.

Спідниця-олівець

Раніше спідницю-олівець вважали атрибутом офісного стилю, але зараз цей базовий предмет гардеробу чудово поєднується з різними елементами одягу, включаючи кросівки. Ще один плюс фасону - він підходить під будь-яку фігуру: модна у 2022 році завищена талія приховає проблемний живіт, а крій візуально збільшить вузькі стегна.

Спідниця-годе

Ретро-стиль повернувся в тренди у вигляді спідниць-годе, що щільно облягають стегна і розширюються внизу. Такі моделі візуально подовжують фігуру і надають їй стрункості.

Спідниця-плісе

Плісована спідниця — одна з найуніверсальніших речей жіночого гардеробу, але у 2022 році дизайнери рекомендують носити її в холоднішу пору року, поєднуючи з пальто, жакетами та затишними светрами.

Шкіряна спідниця

У 2022 році урізноманітнити весняний гардероб можна шкіряною спідницею міні, але дизайнери пропонують також інші фасони. Актуальними будуть спідниці із контрастними вставками з інших матеріалів. Що стосується декору, то варто звернути увагу на моделі з металевим замком-змійкою або шнурівкою, бахромою або рюшами. У тренди потрапили шкіряні спідниці асиметричного крою.

Джинсова спідниця

Практичний та зручний денім у 2022 році повернувся на подіуми у вигляді спідниць найрізноманітніших фасонів. Особливо актуальними будуть спідниці із клаптиків джинсової тканини різних кольорів. Також зверніть увагу на вироби з рюшами та розрізами. Найтрендовішим рішенням стане джинсовий total look темно-синього кольору.

Спідниця асиметричного крою

Любителькам незвичайних модних тенденцій обов'язково сподобаються асиметричні спідниці. Поділ у них не рівний, як у інших моделей, а один із куточків вищий за інший. Не забувайте про моделі із запахом. Цей предмет жіночого гардеробу обов'язково підкреслить жіночний силует фігури, додасть шарму.

Прозора спідниця

Сміливі модниці можуть обрати для вечірки або особливої нагоди ефектну прозору спідницю. Довжина спідниць із прозорої тканини найчастіше міді чи максі, дизайнери шиють їх із шифону та мережива, декоруючи аплікаціями та квітами.

Спідниця максі

Навесні та влітку 2022 року спідниці максі будуть одним із домінуючих фасонів. Зупинитися варто на легких моделях із екологічно чистих матеріалів, що дихають. Фасони при цьому вражають різноманітністю: спідниці-сонця, прямі спідниці, спідниці з асиметричним подолом, напівпрозорі спідниці-максі в підлогу та драпіровані багатошарові спідниці.

Міні спідниця

Такий тренд 2022 року складно назвати практичним, але мода є мода. Міні-спідниці повернулися на подіуми на хвилі відродження інших тенденцій початку 2000-х, включаючи джинси з низькою посадкою та взуття на платформі. Зверніть увагу на тенісні спідниці та міні-спідниці із завищеною талією, спідниці із запахом, а також моделі з "важких" матеріалів - шкіри, деніму, вовни.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...