Модницям на замітку! Від 5 кольорів в одязі потрібно терміново відмовитися - вони вже стали антитрендами

Наближається тепла пора року, а це значить, що незабаром ми переберемо свій гардероб і на зміну темним кольорам в одязі прийдуть більш яскраві. При цьому варто пам'ятати, що деякі кольори вже стали антитрендом, тому від них краще позбутися, передають Патріоти України.

Рожевий

Це, мабуть, один з найулюбленіших квітів всіх модниць. Однак стилісти попереджають, що колір "вирви око" вже буде неактуальним. Якщо ви не можете від нього відмовитися, придивіться хоча б до більш лайтових версій цього кольору - ніжно-рожевого або тілесного.

Лавандовий

У минулому році цей колір був на піку популярності. Модниці всіляко намагалися впровадити його не тільки в стиль одягу, але і в манікюр і макіяж. Зараз же прийшов час забути про цей колір, оскільки він залишає модний Олімп.

Марсала

Ще один колір, який полюбився всім модницям. У народі його називають "стиглої вишнею". Темний і при цьому соковитий колір робив образ просто чудовим. Але в цьому році краще придивитися до інших кольорів, більш актуальним.

Синій

Яскравий і зухвалий синій колір, особливо його відтінок електрик, був на піку популярності. Зараз же краще віддати перевагу ніжно-блакитному, який нагадує небо. Так ваш образ буде більш жіночним і заграє новими фарбами.

Чорний

Чорний - це найбільш практичний зимовий колір. Однак в теплу пору року стилісти рекомендують придивитися до більш світлих відтінків - білого або айворі. Стильним буде і світло-коричневий колір, який як раз таки і прийшов на заміну чорному.

Такого ви точно не знали! Для чого потрібне потовщення на кабелі вашого ноутбука

неділя, 1 червень 2025, 7:30

Що це за дивна річ і чому вона завжди присутня на всіх зарядних кабелях сучасних ноутбуків, розповіли в статті msn.com. Це невелике потовщення називається феритовий сердечник, або феритова кулька, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо го...

Секрет досвідчних господинь! Навіщо при варінні рису додають у каструлю ложку молока

неділя, 1 червень 2025, 7:14

Якщо простежити за діями професійних кулінарів під час приготування рису, можна звернути увагу на одну цікаву особливість. Багато кухарів вважають за краще використовувати додатковий інгредієнт – молоко, передають Патріоти України. Зазвичай у каструлю ...