Модницям на замітку! Від 5 кольорів в одязі потрібно терміново відмовитися - вони вже стали антитрендами

Наближається тепла пора року, а це значить, що незабаром ми переберемо свій гардероб і на зміну темним кольорам в одязі прийдуть більш яскраві. При цьому варто пам'ятати, що деякі кольори вже стали антитрендом, тому від них краще позбутися, передають Патріоти України.

Рожевий

Це, мабуть, один з найулюбленіших квітів всіх модниць. Однак стилісти попереджають, що колір "вирви око" вже буде неактуальним. Якщо ви не можете від нього відмовитися, придивіться хоча б до більш лайтових версій цього кольору - ніжно-рожевого або тілесного.

Лавандовий

У минулому році цей колір був на піку популярності. Модниці всіляко намагалися впровадити його не тільки в стиль одягу, але і в манікюр і макіяж. Зараз же прийшов час забути про цей колір, оскільки він залишає модний Олімп.

Марсала

Ще один колір, який полюбився всім модницям. У народі його називають "стиглої вишнею". Темний і при цьому соковитий колір робив образ просто чудовим. Але в цьому році краще придивитися до інших кольорів, більш актуальним.

Синій

Яскравий і зухвалий синій колір, особливо його відтінок електрик, був на піку популярності. Зараз же краще віддати перевагу ніжно-блакитному, який нагадує небо. Так ваш образ буде більш жіночним і заграє новими фарбами.

Чорний

Чорний - це найбільш практичний зимовий колір. Однак в теплу пору року стилісти рекомендують придивитися до більш світлих відтінків - білого або айворі. Стильним буде і світло-коричневий колір, який як раз таки і прийшов на заміну чорному.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...