Модницям радять прості і практичні варіанти: Яке пальто вибрати цієї весни (фото)

На Тижні моди сезону осінь-зима 2022 в Стокгольмі вуличні образи часом не поступалися подіумним в ефектності. Що не дивно – скандинавські модниці відомі тим, що тонко відчувають тенденції і вміють втілити їх в реальному житті, зазначають Патріоти України.

Багато гостей гучного фешн-події вибрали в якості верхнього одягу пальто, які вдало доповнили яскравими аксесуарами. Вкотре підтвердивши, що більш універсальний і безпрограшний варіант на весну знайти складно. Перед вами –кілька стильних пальто від ультрамодного до класичного.

Клітинка

Як і раніше, найбільш затишний і стильний принт, який відмінно виглядає як на моделях оверсайз, так і приталених. Таке пальто добре поєднується з черевиками на грубій підошві, шапками біні, а також м'якими шарфами.

Бежевий

Моделі пісочних відтінків в цьому сезоні полюбися багатьом знаменитостям. В об'ємному бежевому пальто днями засвітилася Джіджі Хадід. На Тижні моди гості показали, що нейтральних тонів верхній одяг може стати ідеальною базою, до якої можна підібрати будь-який набір аксесуарів.

Чорний

Поряд зі світлими пальто цей варіант користується особливим попитом у відвідувачів Тижнів моди. Як і в попередньому прикладі, до них легко підібрати яскравий аксесуар для вдалого образу. Наприклад, кислотний шарф і сумочку.

Великодня головоломка: Спробуйте знайти 10 курчат за 14 секунд

субота, 20 квітень 2024, 5:40

Головоломки та оптичні ілюзії можуть спантеличити людей. Часто розв'язання деяких займає кілька секунд, тоді як інші можуть бути складнішими, ніж ви думаєте. Ця нова пасхальна головоломка, яка стала "вірусною" в мережі, потребує 14 секунд, щоб знайти н...

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...