Борщ - це страва, яку знають у всьому світі. Борщ характеризується насиченим червоним кольором, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Але намагаючись його приготувати, не завжди виходить досягти потрібного кольору. Якщо припущено помилки або порушено технологію приготування, буряк може втратити свій колір, а борщ виявиться блідим.
Чому буряк втрачає колір
Є два фактори:
Виходячи з цього, слід зрозуміти простий висновок: буряки не можна переварювати, також слід уникати контакту з лугом.
Правильне нарізування
Щодо нарізки буряків думки у суспільстві вже давно розділилися. Є два факти, які відіграють ключове значення:
Головне завдання під час приготування борщу — знайти ідеальний баланс.
Обсмаження
Якщо порівнювати лужне середовище та нагрівання, то більше шкоди завдає перше. Щоб зменшити втрату кольору, багато експертів рекомендують смажити буряки окремо від капусти та моркви.
Томатну пасту можна сміливо класти, адже кислота допомагає пігменту зберігати свій колір.
Сирий або варений укладати в бульйон
Є три варіанти додавання буряків до борщу:
Як вибрати гарний буряк
Перелічені поради не допоможуть, якщо спочатку обрано буряки низької якості. При виборі важливо звертати увагу на розмір, відсутність плям та хорошу щільність.
Якщо буряк легко проминається пальцями або його розмір занадто великий, від покупки краще відмовитись. Краще використовувати буряки середнього розміру.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...