
Мойва - особлива риба, яка смакує абсолютно всім. Та, чомусь, ми звикли її смажити. А ви спробуйте запекти й повірте, що так набагато смачніше, швидше і без зайвого дискомфорту, зазначають Патріоти України.
Готуємо:
Усі спеції з’єднуємо та добре перемішуємо.
Рибу очищаємо.
Тепер натираємо рибу спеціями та залишаємо на 20 хв, аби та добре увібрала у себе всі прянощі.
Мойву викладаємо на деко із пергаментом, або просто змастіть олією.
Тепер – розігрійте духовку до 200 градусів та готуйте мойву 15-20 хвилин.
Смачного!
Щоб купити ідеальні мандарини, звертайте увагу на кілька простих ознак, передають Патріоти України. Регулярне споживання мандаринів покращує імунітет, травлення, стан шкіри та підтримує здоров’я серцево-судинної системи.
Подкасти, музика чи білий шум перед сном здаються нешкідливими, але тривале використання навушників може шкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Порада: якщо слухаєте звук уві сні, тримайте гучність дуже низькою та обмежте час використання навушн...