Мойва запечена в духовці - затьмарить будь-яку дорогу рибу!

Мойва - особлива риба, яка смакує абсолютно всім. Та, чомусь, ми звикли її смажити. А ви спробуйте запекти й повірте, що так набагато смачніше, швидше і без зайвого дискомфорту, зазначають Патріоти України.

Для приготування потрібно:
  • свіжоморожена мойва – 1 кг,
  • коріандр мелений – 1 ч.л.,
  • куркума – 1 ч.л.,
  • перець – за смаком,
  • сіль.

Готуємо:

Усі спеції з’єднуємо та добре перемішуємо.

Рибу очищаємо.

Тепер натираємо рибу спеціями та залишаємо на 20 хв, аби та добре увібрала у себе всі прянощі.

Мойву викладаємо на деко із пергаментом, або просто змастіть олією.

Тепер – розігрійте духовку до 200 градусів та готуйте мойву 15-20 хвилин.

Смачного!

Оце так! Названо "здорові" продукти, які призводять до різкого збільшення ваги

п’ятниця, 25 квітень 2025, 23:10

Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...

Все просто! Як визначити рівень власної тривожності

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:44

На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...