Мойва запечена в духовці - затьмарить будь-яку дорогу рибу!

Мойва - особлива риба, яка смакує абсолютно всім. Та, чомусь, ми звикли її смажити. А ви спробуйте запекти й повірте, що так набагато смачніше, швидше і без зайвого дискомфорту, зазначають Патріоти України.

Для приготування потрібно:
  • свіжоморожена мойва – 1 кг,
  • коріандр мелений – 1 ч.л.,
  • куркума – 1 ч.л.,
  • перець – за смаком,
  • сіль.

Готуємо:

Усі спеції з’єднуємо та добре перемішуємо.

Рибу очищаємо.

Тепер натираємо рибу спеціями та залишаємо на 20 хв, аби та добре увібрала у себе всі прянощі.

Мойву викладаємо на деко із пергаментом, або просто змастіть олією.

Тепер – розігрійте духовку до 200 градусів та готуйте мойву 15-20 хвилин.

Смачного!

Можуть бути дуже небезпечними: ТОП-3 речі, якими категорично не можна користуватися відразу після покупки

вівторок, 25 січень 2022, 6:30

Всі ми звикли відразу після приходу з магазину перевіряти-приміряти свої покупки. Однак експерти радять цього не робити. Справа в тому, що деякі речі потребують обробки перед першим використанням. Зокрема, за даними видання Wday.ru, йдеться про одяг, п...

Тетянин день: Що відповідно до традицій суворо заборонено робити, щоб не накликати біду

вівторок, 25 січень 2022, 6:10

25 січня 2022 ми будемо відзначати одне з особливих іменних свят - Тетянин день, присвячений пам'яті мучениці Тетяни Римської, яка прийняла смерть за свою віру. Цей день має свої традиції і заборони, зазначають Патріоти України. . На Тетяни в старов...