Молодять та освіжають! ТОП-5 кольорів в одязі, які потрібно носити жінкам після 40

Можна надіти сукню і виглядати на 5 кілограмів худішою, можна надіти штани і мати ноги від вух, а можна обрати вдалий колір - освіжити обличчя та виглядати на десяток років молодше. Стилісти розповіли, які кольори у портретній зоні потрібно обирати жінкам після 40, щоб мати молодший і свіжіший вигляд, передають Патріоти України.

П'ять кольорів в одязі, які варто носити жінкам після 40

Червоний колір личить абсолютно всім дівчатам – потрібно лише підібрати свій відтінок. Не зайвою стане покупка ідеального класичного червоного пальта, в якому жінка за 40 виглядатиме королевою. А якщо на таку сміливу покупку зважитися складно, то придбати червоний шарф, шапку, светр або блузу цілком можна.

Пудра – колір, який не лише освіжить зовнішній вигляд та омолодить обличчя, а й зробить образ дорожчим. Пальто в пудровому відтінку ще й гарна база, оскільки поєднується з багатьма відтінками.

Королівський синій чи ніжний блакитний підкреслять природний рум'янець і зроблять зовнішній вигляд свіжішим. Знову ж таки це може бути пальто, светр або аксесуари біля портретної зони, які будуть близько до обличчя, щоб зіграв ефект омолодження.

Зелений колір асоціюється з новим початком та відродженням, і підкреслює переваги зовнішності, не обтяжуючи її. Жінкам після 40 не варто боятися цього кольору, підібравши відтінок під свій тон шкіри обличчя. Найкраще це зробити в магазині у примірювальній, знявши селфі, а після порівнявши результат.

Білий колір молодить, а також робить образ дорожчим. Це можуть бути холодні або теплі відтінки – білий, молочний, айворі, слонова кістка тощо. Почати можна зі світлого головного убору, а потім зважитися на більш серйозну покупку.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...