Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте.Часник пропустіть через прес, змішайте з коріандром, чорним та червоним перцем, цукром, сіллю та оцтом. Отриманою сумішшю полийте моркву, додайте нарізані тонкою соломкою мариновані огірки та ретельно перемішайте.
Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.
Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...
Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...