Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте.Часник пропустіть через прес, змішайте з коріандром, чорним та червоним перцем, цукром, сіллю та оцтом. Отриманою сумішшю полийте моркву, додайте нарізані тонкою соломкою мариновані огірки та ретельно перемішайте.
Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.
Поки частина українських дачників та городників зайнята виламуванням стрілок у цибулі, автори каналу «Дім та присадибна ділянка» вирішили показати, як проводять перше підживлення огірків, передають Патріоти України. «Огірки вважаються „ненажерливими“ р...
Досвідчені господині під час прання часто використовують лайфхаки, які допомагають зробити цю процедуру ефективнішою. Наприклад, засипають соду у пральну машину або додають у пралку лід, передають Патріоти України. Визнана експертка з чистоти Марина Жу...