Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто, передають Патріоти України.
Спосіб приготування:
Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте.Часник пропустіть через прес, змішайте з коріандром, чорним та червоним перцем, цукром, сіллю та оцтом. Отриманою сумішшю полийте моркву, додайте нарізані тонкою соломкою мариновані огірки та ретельно перемішайте.
Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.
Кофеїн може змінювати реакцію бактерій на антибіотики та послаблювати їхню дію. Про це йдеться у новому дослідженні німецьких вчених, результати якого опублікували у науковому журналі PLOS Biology, пише Science Dialy, передають Патріоти України. Команд...
Проблеми зі сном можуть мати різні причини - від стресу та хвороб до незручного матраца. Але інколи винне навіть… розташування ліжка. Сертифікована майстриня фен-шуй Кароліна Ковейша у соцмережах пояснила, чому ця деталь має вирішальне значення для яко...