Морква по-корейськи з маринованими огірками - рецепт смачного салату до святкового столу

Морква по-корейськи з маринованими огірками – це хрумка вітамінна закуска з пікантним смаком. Такий салат прийнято подавати до м'ясних та рибних страв, готується він швидко та просто, передають Патріоти України.

Морква по-корейськи з маринованими огірками

Інгредієнти:

  • 1 кг моркви солодких сортів
  • 4 великі мариновані огірки
  • 3 ріпчасті цибулини
  • 3-4 часточки часнику
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 0,3 ч. л. меленого чорного перцю
  • 1 ч. л. меленого перцю чилі
  • 1 ч. л. меленого коріандру
  • по 1 ч. л. ложці цукру та солі
  • 1 ст. л. оцту 9%
  • 1 ст. л. огіркового розсолу

Спосіб приготування:

Очищену від шкірки і вимиту моркву натріть на тертці для корейської моркви. Складіть у глибоку миску, полийте розсолом і перемішайте.Часник пропустіть через прес, змішайте з коріандром, чорним та червоним перцем, цукром, сіллю та оцтом. Отриманою сумішшю полийте моркву, додайте нарізані тонкою соломкою мариновані огірки та ретельно перемішайте.

Цибулю поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на олії до золотистого відтінку. Відразу ж перекладіть у миску з овочами та перемішайте. Дайте салату настоятися кілька годин у холодильнику і можна подавати до столу.

Дачникам на замітку! Як правильно поливати розсаду

понеділок, 7 квітень 2025, 11:56

Настав квітень – сезон висадки розсади у відкритий ґрунт все ближче, а догляд за нею все складніший. Зокрема, якщо ви хочете отримати добре сформовані та стійкі до погодних умов рослини, важливо забезпечити їм правильний полив, передають Патріоти Украї...

А ви це знали? Чому насправді полуниця, малина і ожина - не ягоди

понеділок, 7 квітень 2025, 10:50

Полуниця – один із найпопулярніших фруктів, який славиться своїм соковитим і солодким смаком. Але, як виявилося, деякі люди тільки зараз починають розуміти, що це за плід насправді, передають Патріоти України. У відео, опублікованому в TikTok, користув...