Морква ростиме як на дріжджах: Обов’язкове і важливе підживлення рослин влітку (відео)

Щоб отримати великі, рівні, солодкі коренеплоди моркви, які зберігатимуться протягом тривалого часу, необхідно правильно підгодувати моркву на грядці, передають Патріоти України.

Для формування коренеплодів моркви потрібна достатня кількість макро- та мікроелементів, запевняють автори youtube-каналу для дачників та городників. Насамперед це, звичайно, калій та фосфор. Важливим є також надходження магнію.

А ось азот у великих кількостях шкодить урожаю: морква нарощує потужне бадилля, а коренеплоди при цьому залишаються дрібними і набувають потворної форми. І одночасно відбувається накопичення нітратів, які такі шкідливі для здоров'я людини. Тому краще використати народний метод. Про який метод йдеться, і в якій пропорції готувати підживлення, дивіться у продовженні відео.

У свою чергу добре знайомий нам агроблогер Іван попереджає про ще одну помилку при вирощуванні моркви: її в жодному разі не можна підгодовувати при появі перших паростків.

На думку Івана, потрібно дочекатися, коли перше листя повністю розвинеться і досягне свого нормального, максимального розміру.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...