Мовчазні вбивці зубів

Більша частина цих людей навіть не підозрює про наявність у них захворювання, адже перші стадії хвороби можуть протікати непомітно.

Захворювання тканин пародонту широко розповсюджені серед населення України. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, близько 95% дорослого населення мають ознаки захворювань ясен, для дорослих у віці 35-44 років цей відсоток підвищується до 98%, передають Патріоти України.

Більша частина цих людей навіть не підозрює про наявність у них захворювання, адже перші стадії хвороби можуть протікати непомітно.

Найчастіше люди просто не знають про те, що ясна також потребують щоденного догляду.

12 травня відбувся Міжнародний день здорових ясен. Цю просвітницьку ініціативу започаткувала Європейська Федерація пародонтології, аби підвищити обізнаність про серйозність захворювань ясен та їхній вплив на загальний стан здоров’я.

Гінгівіт і пародонтит – найбільш поширені захворювання пародонту. Розповідаю, як самостійно розпізнати симптоми захворювання пародонту і чим вони можуть бути небезпечними, якщо залишаться без уваги.

Які симптоми можуть бути ознаками захворювань ясеневих тканин?

Джерело: УП.Життя

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...