Кефір - молочний продукт, який має оздоровчі властивості. Цей напій містить певні поживні речовини, а саме білок, кальцій вітаміни А та В12. Про це повідомили в health. Кефір може знизити рівень цукру в крові, позитивно вплинути на здоровʼя кишківника та скелетної системи, проте також цей напій має певні ризики.
Ризики споживання кефіру
Кефір виготовляється з молока, тому цей напій може не підійти для тих, хто має алергію на молочні продукти. Хоча кефір містить менше лактози порівняно з неферментованими молочними продуктами, він все ще може негативно вплинути на людей, які мають високу непереносимість лактози.
Ба більше, кефір непридатний для осіб, які дотримують веганської дієти. Проте як альтернатива можуть продукти на рослинній основі, зокрема, на кокосовому або вівсяному горіху.
У кефірі також може міститися доданий цукор. Його зазвичай не потрібно повністю уникати, проте рекомендовано людині споживати до 10% доданого цукру від загальної кількості щоденних калорій. Адже надмірне споживання цукру може призвести до появи деяких захворювань, а саме серцевих та жирових захворювань печінки.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...