Кров'яна ковбаса благотворно позначиться на здоров'ї якщо вона зроблена з якісних продуктів, але треба берегтися зіпсованої їжі. Деякі люди люблять це блюдо, а інші – побоюються, так як воно зроблено з крові. Але чи дійсно цей продукт такий страшний, розповів Брайан Майер, м'ясник зі США. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його порадами, які опублікувало видання Foodrepublic.com.
За його словами, такий вид ковбаси може бути шкідливим лише в тому випадку, якщо блюдо приготовлено з несвіжої крові або зараженої – тоді дійсно є ризик не тільки погано себе відчути, а й потрапити у лікарню. Якщо ж блюдо приготовлено без порушень, то воно буде дуже корисним для будь-якої людини, і його можна їсти навіть вагітним.
"Кров може бути надзвичайно корисною: вона багата білком і мінералами, такими як залізо і вітамін D. Вам потрібно переконатися, що ви отримуєте кров від здорових тварин, що не містить штучних гормонів та антибіотиків і, звичайно ж, вирощених на пасовищі", – розповів Брайан .
Також м'ясник додав, що в їжу годяться багато видів крові. Це може бути кролик, качка або баран. Але найчастіше в промисловості використовують для цих цілей свиней і велику рогату худобу.
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...
Якщо ви часто перебуваєте на сонці, вас може хвилювати ризик розвитку меланоми - небезпечного раку шкіри. Але нове дослідження показує, що існує спосіб знизити цей ризик, який виходить за межі сонцезахисного крему, передають Патріоти України. У дослідж...