Експерти кажуть, що для миття підлоги у власній оселі не варто використовувати старі речі - футболки, рушники, простирадла тощо. І причин тому немало - як пов'язаних з прикметами, так і цілком логічних. Про це пише Ukr.media, зазначають Патріоти України.
Езотерики кажуть, що процес прибирання домівки - вкрай важливий для правильного налаштування позитивної енергетики. Тому очищення оселі старими речами - це свого роду прояв неповаги до вашого дому, адже це місце - сакральне.
За деякими народними прикметами, миття підлоги старим одягом (футболки, майки, старі сорочки) може призвести до того, що домочадці часто хворітимуть. А якщо в родині є дівчинка, вона може бути нещасливою в особистому житті.
Вживані рушники також не можна використовувати для такої мети. Однак це стосується лише старого рушника, яким ви витиралися. Якщо ж ви купите його спеціально для прибирання - це допускається.
Загалом, прибирати не можна за допомогою речей особистого вжитку - таких, що торкалися вашого тіла. А от стару фіранку або іншу нейтральну річ використовувати для миття підлоги можна.
Фахівці кажуть, що це просто негігієнічно. Адже в ганчірках можуть плодитися бактерії - та ж кишкова паличка чи навіть стафілокок. Не кажучи вже про те, що деякі тканини не володіють гігроскопічними властивостями (погано вбирають вологу) і просто будуть розмазувати бруд з водою по поверхні.
У магазинах вже давно можна придбати ганчірки для чого завгодно: скла, столу, меблів, підлоги. Вони виконані зі спецматеріалів, які покращать якість прибирання і пришвидшать цей процес.До того ж вони - багаторазові, їх можна прати руками, чи в пральній машинці при високій температурі, аби очистити і вбити шкідливі мікроорганізми.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...