Може статися лихо! Ось чому підлогу не можна мити старою футболкою чи рушником

Експерти кажуть, що для миття підлоги у власній оселі не варто використовувати старі речі - футболки, рушники, простирадла тощо. І причин тому немало - як пов'язаних з прикметами, так і цілком логічних. Про це пише Ukr.media, зазначають Патріоти України.

Неправильним очищенням оселі можна накликати біду

Езотерики кажуть, що процес прибирання домівки - вкрай важливий для правильного налаштування позитивної енергетики. Тому очищення оселі старими речами - це свого роду прояв неповаги до вашого дому, адже це місце - сакральне.

За деякими народними прикметами, миття підлоги старим одягом (футболки, майки, старі сорочки) може призвести до того, що домочадці часто хворітимуть. А якщо в родині є дівчинка, вона може бути нещасливою в особистому житті.

Вживані рушники також не можна використовувати для такої мети. Однак це стосується лише старого рушника, яким ви витиралися. Якщо ж ви купите його спеціально для прибирання - це допускається.

Загалом, прибирати не можна за допомогою речей особистого вжитку - таких, що торкалися вашого тіла. А от стару фіранку або іншу нейтральну річ використовувати для миття підлоги можна.

Заборона на миття підлоги старим одягом має логічне пояснення

Фахівці кажуть, що це просто негігієнічно. Адже в ганчірках можуть плодитися бактерії - та ж кишкова паличка чи навіть стафілокок. Не кажучи вже про те, що деякі тканини не володіють гігроскопічними властивостями (погано вбирають вологу) і просто будуть розмазувати бруд з водою по поверхні.

Чим же можна мити підлогу?

У магазинах вже давно можна придбати ганчірки для чого завгодно: скла, столу, меблів, підлоги. Вони виконані зі спецматеріалів, які покращать якість прибирання і пришвидшать цей процес.До того ж вони - багаторазові, їх можна прати руками, чи в пральній машинці при високій температурі, аби очистити і вбити шкідливі мікроорганізми.

Цей тест розкриє правду! Хто ви - лідер думок чи турботлива особистість

субота, 27 квітень 2024, 6:13

Ця нова оптична ілюзія розкаже усе про вашу особистість. Загадкову ілюзію виклав фотограф Чарльз Меріот. Особливість її полягає в тому, що кожен бачить щось інше, передають Патріоти України. Те, на що ви звернете увагу найшвидше, коли подивитесь на зо...

Наскільки добре Ви знаєте ПДР? Автошкола запропонувала завдання, правильне рішення знайшла лише третина водіїв

субота, 27 квітень 2024, 5:40

Задача на тему початок руху та зміна його напрямку. За якою траєкторією дозволяється розвернутися водієві зеленого автомобіля в зображеній на малюнку ситуації? . Завдання запропонував канал "Школа авто". Перед зеленим автомобілем два перехрещення прої...